У 2019 році Майдан Незалежності капітально відремонтують: чому? (ФОТО)

0

Роботи триватимуть до грудня 2021 року. Про це йдеться у відповіді на запит журналістів Громади Київщини.

Приводом для запита стали скарги киян про те, що плитка покриття на Майдані Незалежності значно деформувалася – місцями утворилися ями, а місцями – гострі кути стирчать нагору. Це створює небезпеку для пересування пішоходів – за плитку легко зачепитися та травмуватися.

Причинами такої ситуації може бути використання неякісного покриття, деформованого під впливом природних умов – дощу, снігу.

“Значних руйнувань Майдан Незалежності зазнав під час проведення суспільно-політичних акцій 2013-2014 років. Було порушено гідроізоляційний шар покриття, що призвело до потрапляння води і під дією природних факторів – до руйнування цілісності гранітного покриття”, – повідомляють в КП “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Шевченківського району” Києва.

Тож, аби ліквідувати наслідки, потрібно проводити капітальний ремонт всієї площі. І Майдан Незалежності вже у переліку об’єктів для таких робіт. Вони почнуться у вересні 2019 року. До того мають ліквідувати аварійно-небезпечні ділянки покриття.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539