У Голосієві на горищі багатоповерхівки – плантації конопель (ФОТО)

0

Київською місцевою прокуратурою № 1 спільно з Голосіївським УП ГУНП в м. Києві та Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в м. Києві викрито 54-річного киянина, який на горищі багатоповерхівки на вул. Лебедева у промислових масштабах вирощував нарковмісні рослини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Під час обшуку правоохоронці виявили у приміщенні 163 горщики з вирощеними рослинами конопель та близько 30 кг рослиноподібної речовини. Сама теплиця була облаштована системою підігріву та освітлення.

Нині підозрюваного громадянина України затримано. Йому вже повідомлено про підозру за частиною 2 статті 309 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речових або їх аналогів без мети збуту. А також частиною 1 статті 310 КК України – незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Вилучені речовини направлені на хімічну експертизу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539