Порушення агітації: на директора БК Коцюбинського склали адмінпротокол

0

Поліція навідалася до Будинку культури в Коцюбинському після повідомлення руху ЧЕСНО про протиправне зберігання агітаційної продукції та намету БПП в комунальній будівлі.

“Дійсно, співробітник  будинку культури Коцюбинського розмістив палатки з логотипом та агітаційні продукцію у заборонених законом місцях, чим  порушив  Закон України “Про вибори Президента України”. Поліцейські оглянули будівлю і, в якості речового доказу, вилучили агітаційну продукцію. Відносно 32-річного чоловіка складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 212-14 КУпАП. Адмінматеріал буде направлений до суду для прийняття рішення”, – повідомляє “Громаді Приірпіння” прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович.

Нагадаємо, рух ЧЕСНО оприлюднив відео, де йдеться проте, що дозвіл на зберігання намету кандидата Петра Порошенка надали у відділку культури та самопроголошений селищний голова Сергій Даніш (партія “Нові обличчя”). Офіційно у відділку культури Ірпеня повідомили, що жодних договорів у них з кандидатами немає на використання приміщення адмінбудівлі.

Найближчим часом суд має розглянути подання правоохоронців і вирішити, чи притягати директора Будинку культури до адмінвідповідальності. Саме на нього, як повідомили джерела “Громади Коцюбинського”, склали протокол про адмінправопорушення.

Також на початку 2019 року в приміщенні Коцюбинської селищної ради, яку захопили депутати від “Нових облич”, мешканці селища помітили газету “#Команда Порошенка” з статтями про Томос-тур Порошенка та гороскопом, який церква як явище засуджує.

Також в Ірпені в приміщенні сесійної зали виявили агітацію за кандиата Порошенка. Прес-служба повідомила, що їй цю поліграфію підкинули. Разом з тим, Громадський рух ЧЕСНО провів експеримент і спробував залишити в сесійній залі дві порожні коробки. Їм цього зробити не дали. У ході експерименту було виявлено поліграфію партії “Нові обличчя”.

У Бучі під час агітаційного туру Юлії Тимошенко рух ЧЕСНО зафіксував факт привезення іногородніх людей організовано автобусами. Один з свідків зазначив, що вони обговорювали оплату за участь у мітингу.

У Ірпені під час виступу “Ліги сміху” демонстрували ролик з кандидатом Володимиром Зеленським.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539