Київщина: Скоцик за місцем проживання в Гатному отримав 12 голосів – 0,5%

0

Кандидат на посаду Президента Віталій Скоцик, який проживає в селі Гатне на Київщині, отримав на двох сільських дільницях сумарно 12 голосів виборців із 2395 осіб, які взяли участь у голосуванні. Про це повідомляє сторінка “Гатне-Інфо”.

“На двох дільницях в нашому селі Гатному все відбувалось спокійно та без черг. Постійно були присутні спостерігачі він основних кандидатів, а також дільниці двічі відвідували міжнародні спостерігачі. Комісії працювали злагоджено і порушень не зафіксовано. В підсумку “смаки” гатненців розподілились близько до того, як в загальному по Україні. Довашої уваги детальна таблиця. Кандидати, які набрали 0 голосів на обох дільницях, не враховувались. Явка виборців склала 65,8%”, – пише адмін сторінки.

Цікаво, що хоча кандидат проживає в будинку в селі, прописаний він у Києві, де й голосував із родиною на Теремках у школі №286.

“Старша дочка Діана, похресники Роман, Євген та Назар голосували вперше в житті, досягнувши необхідного віку. Запевнили, що батька підтримали і підтримку надали. Ці голоси і відповідальність перед дітьми за майбутнє і є самими важливими!” – написав кандидат на своїй сторінці в ФБ.

На київській дільниці, де голосував Скоцик із родиною, за даними
Електронної карти Декодер, він отримав ще менше голосів, ніж у Гатному, – 0,4% або 6 голосів. Тобто, ймовірно, що це якраз і є голоси самого Скоцика з дружиною, трьох похресників і доньки.

А переміг на цій дільниці Володимир Зеленський, усього на 0,2% – 3 голоси – обійшовши чинного Президента Петра Порошенка.

Натомість у рідному селі Симонів, що на Рівненщині, за Скоцика проголосували понад 49% виборців – 329 голосів.

Нагадаємо, дізнатися більше про кандидата можна на порталі Руху ЧЕСНО Політхаб.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539