Комунальники Бучі скаржаться на розбитий транспорт і просять Peugeot

0

Працівники Бучанського ЖЕКу скаржаться на старі авто, якими їм доводиться користуватися і не розуміють, чому їм не оновлюють автопарк, а купуєть нові автомобілі старостам сусідніх населених пунктів.

Як відомо, 10 квітня працівники Бучанської ради урочисто вручили ключі від 5 нових автомобілів Peugeot Rifter старостам Блиставиці, Гаврилівки, Луб’янки та селищним головам Ворзеля й Мироцького.

У соцмережі ця новина не знайшла схвальних відгуків серед бучанців.

Один з працівників Бучанського ЖЕКу надіслав Громаді Приірпіння повідомлення та фото автомобіля Аварійної служби, яке розвалюється.

“Спитайте у цих негідників, чому в ЖЕК нову машину не купили. Машина разбита, тримається на чесному слові. А 24 години на добу на виїзді. Перетягнута вся проволкой і прогнивша. Ось куди треба було дати”, – пише чоловік.

“Вона фактично одна в експлуатації, всі решта стоять на базі й ржавіють, а потім їх на метал здають”, – додає працівник.

Як повідомили джерела Громади Приірпіння в Бучанській раді, після посту у соцмережі facebook мер Бучі Анатолій Федорук розпорядився з’ясувати, хто передав фото гнилої автівки з ЖЕКу журналістам.

Нагадаємо,  ключі від нових автомобілів вручав секретар Бучанської міськради Василь Олексюкякого судять разом з мером Бучі Анатолієм Федоруком за розкрадання лісу в особливо великих розмірах.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539