Кияни отримали брехливі листи від Кличка й Пишняка

0

У Києві щонайменше на двох виборчих округах помічені фейкові листи на підтримку кандидата на 219 окрузі в Святошині Олександра Третьякова, а також кандидата на 220 окрузі на Подолі Олексія Окопного.

На Святошині кияни отримали листи нібито від місцевого депутата Київради Вадима Пишняка, який начебто на виборах до Верховної Ради просить підтримати самовисуванця Олександра Третьякова.


Сам Пишняк спростував написане в цих листах-агітках, повідомив, що не надсилав їх і назвав фальшивими.

Більше того, Пишняк навіть дистанціювався від підтримки Третьякова, категорично підкресливши це в своєму листі.

Подібна історія трапилася й на Подолі у 220-му виборчому окрузі, де одночасно балотуються двоє депутатів Київради від БПП – Валентин Мондриївський (самовисуванець) та Олексій Окопний (“ЄС”).

Протягом усієї кампанії міський голова Віталій Кличко висловлював свою підтримку Валентину Мондриївському: з’являвся з ним на публічних заходах і був розміщений на білбордах.
Тому коли подоляни отримали листи нібито від Кличка зі словами підтримки іншому кандидату – Окопному, вони здивувалися.

Проте вже невдовзі офіційна сторінка Віталія Кличка в Фейсбук розмістила пост-спростування про нібито підтримку Окопного.


“Друзі! Не вірте брехні і фальшивкам! В окрузі 220 в столиці я підтримую кандидата від «УДАРу»Valentyn Mondryivskyy “, – написав мер.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539