У Бучі правоохоронці побили громадянина Грузії – призначено службове розслідування

0

2 жовтня у Бучі побили громадянина Грузії Яшара Шамілішвілі. Його дружина активістка Олеся Сунцова звинувачує у побитті працівників Києво-Святошинського відділення поліції.

Про це Сунцова повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“2 жовтня 2019 року до мене на моє приватне подвір’я увірвались невідомі у балаклавах (пізніше виявилось що поліція Києво-Святошинського району), не представившись, без документів, побили мого чоловіка, громадянина Грузії, мене з грудним малюком насильно утримували, потім типу “обшукали” без жодних документів, так само без жодних документів і безпідставно забрали все моє цінне майно, телефони, авто, чим просто пограбували “по бєспрєдєлу””,- повідомляє активістка.

За словами Сунцової, її чоловіка забрали до відділку національної поліції Києво-Святошинського району в с. Мила для допиту та взяття біогогічних матеріалів як “можливого свідка” у справі підпалу будинку екс-голови НБУ Валерії Гонтаревої та побили вдруге, в кайданках.

Станом на 7 жовтня Яшар Шамілішвілі перебуває на лікуванні в неврологічному відділенні зі струсом мозку та численними забоями.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив “Громаді Приірпіння”, що за фактом побиття громадянина Грузії призначено службове розслідування:

“Заява дружини Шамілішвілі направлена до прокуратури для внесення в ЄРДР та призначення підслідності”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539