Скорик-Шкарівська стала помічницею нардепа Железняка

0

Мешканка Ірпеня Михайлина Скорик-Шкарівська стала помічницею народного депутата від “Голосу” Ярослава Железняка. На сайті Верховної Ради України значиться, що вона працює на громадських засадах помінчиком-консультантом нардепа.

Скорик-Шкарівська зазначила, що для цієї роботи на волонтерських засадах звільнятиме один робочий день на тиждень – п’ятницю і окреслила такі напрями:

“Найближчі місяці зосередимося на аналізі та пошуку шляхів розв‘язанні тих питань 95 округу, які активно обговорювали на виборах. А також спробуємо розбудувати мережу людей, що хочуть бути “агентами змін” кожен у своєму місті, селищі чи селі. Зараз бачу два ключові напрямки. Перший стосується закладів освіти у передмісті Києва. Школа в “пішій доступності”, як люблять писати тутешні продавці квартир, нині радше виняток, ніж норма. А комунальний садочок для багатьох – майже нездійсненна мрія. Проаналізували цифри і будемо доносити масштаби проблеми депутатам і уряду. Другий тісно пов‘язаний з першим. Це адміністративно-територіальна реформа та варіанти наповнення місцевих бюджетів після законодавчих змін. Складна тема, адже від її розуміння на місцях напряму залежатиме якість життя кожного населеного пункту“, – зазначає вона у себе на Facebook-сторінці.

Один з коментаторів поцікавився, чому свого часу Ярослав Железняк, який був в першій десятці “Голосу”, був помінчиком нардепа-“регіонала”, про що раніше писав Рух ЧЕСНО. Політик пояснив, що у студентські часи екс-“регіонал” був його науковим керівником як голова підкомітету з міжнародної економіки.

Нагадаємо, Михайлина Скорик-Шкарівська балотувалася від “Голосу” як кандидатка по 95 округу (Києво-Святошинський район та Приірпіння). “Громада Приірпіння” проводила марафон і висвітлювала найцікавіші події на дільницях регіону.

За підсумками голосування у 95 окрузі Михайлина Скорик-Шкарівська посіла 3 місце, поступившись кандидату від “Слуги народу” Олександрові Горобцеві та фігуранту антикорупціних розслідувань екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку, в якого був найбільший бюджет на агітаційні ролики на ТБ, які транслювали на національному рівні.

У переможця округу Олександра Горобця, як свідчить сайт Верховної Ради, є три помічники, які оформлені за трудовим договором: Людмила Бінявська, Юрій Деркач та Маріель Славська. Остання раніше була ведучою проекту “Власник погляд” на телеканалі “Погляд”, власником якого є Олексій Зіневич.

Юрій Деркач разом з нардепом Олександром Горобцем приїздив наприкінці вересня в селище Коцюбинське, коли приїздив голова ОДА Михайло Бно-Айріян і в Будинку культури громада піднімала питання якості питної води з водогону селища.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539