Дерево в клітці: жлоб-арт від команди Карплюка за наші гроші

0

У Ірпені відбулося відкриття набережної. На цей об’єкт з коштів платників податків пішло майже 75 млн грн. Для порівняння, це майже 4 річних бюджети селища Коцюбинське.

Ірпінський бюджет має фінансувати медицину, освіту та культурне життя Коцюбинського, Ворзеля та Гостомеля. Тобто забезпечувати належне фінансування освітніх закладів, будинків культури та медичних закладів, оскільки в бюджет Ірпеня від платників податків надходять відповідні кошти.

Депутатка Коцюбинської селищної ради Олена Сокотюк дивується, куди йдуть кошти з бюджету Ірпеня, які розподіляють депутати Ірпінської міської ради і каже, що батьки музшколи здають кошти на… циклювання підлоги. При тому, що на простий постамент з написом “Irin River” знайшлося 42 тис грн.

Під час паралментської кампанії, коли Володимир Карплюк хотів здобути недоторканість, директорка музичної школи Мая Неголюк, де батьків просять поциклювати підлогу, розповідала, які плани вона покладає на політика.

“Я сподіваюся, що коли Володимир Карплюк стане народним депутатом, наша школа отримає нове приміщення”, – розповідає освітянка у відеоролику, який знімався для агітації за фігуранта антикорупційних розслідувань Володимира Карплюка.

Але народний депутат має працювати над написанням законопроектів і брати участь у обговоренні та прийнятті законів. Нове приміщення, циклювання підлоги – це все повноваження місцевих рад, які можуть виділяти землю та кошти на спорудження нових шкіл та садків, а також фінансувати їхнє утримання.

Головним об’єктом, який привернув увагу активістів, після відкриття набережної, виявилася клітка, в яку посадили дерево. Користувачі вже назвали цю композицію жлоб-атом. Коштувала вона платникам податків, як твердить журналістка та мешканка Ірпеня Михайлина Скорик, понад 46 тис грн.

Ірпінці твердять, що це збочення.

І навіть встигли зробити фотожабу.

У коменатрях твердять, що цих двох політиків на фото – екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка та депутата Ірпінської міської ради Максима Плешка – треба було зачинити в цій же клітці й повісити замок.

“Громада Приірпіння” вже повідомляла, що під час паралментської кампанії парк у Вишгороді, на якому піарився Карплюк, змило першим же дощем.  Під час місцевих виборів у Коцюбинському відбувався піар партії “Нові обличчя” бюджетним коштом.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539