Нагріти руки на дезінфекції: як УЖКГ “Біличі” перевзувається у стрибку

0

У п’ятницю 27 березня УЖКГ “Біличі” зі своєї сторінки повідомило громаду, що в під’їздах та в ліфтах проводяться заходи дезінфекції у зв’язку з карантином через коронавірус.

Ці заходи почали проводити після того, як у Facebook-групі “Громада Коцюбинського” зробили опитування, як часто дезініфкують під’їзди та ліфти.Це було 25 березня. Більшість опитаних написала, що не бачили або бачили, що для показухи один раз. А ті, хто написали, що в них відбуваєтсья щодня, то вони неє абонентами УЖКГ “Біличі” або роблять це своїми силами.

Але що цікаво, що у своєму пості від 27 березня УЖКГ “Біличі” спершу зазначили, що дезінфекцію проводять “Бланідас Актив”.

Користувачі почали коментувати, що запаху хлорки бути не має, а він був і доволі сильний і зазначили УЖКГ, що той препарат, який вони вказали коштує дуже дорого і припустили, що на таку “дезінфекцію” спишуть чимало коштів.

Дійсно, цей засіб, не має мати запаху.

І тут таки УЖКГ “Біличі” змінило допис і додало інший засіб “Брілліантовий миг”.

Користувачі послуг УЖКГ “Біличі” намагалися з’ясувати деталі в заступниці начальнильника УЖКГ “Біличі” Лесі Єльникової, але марно.

Я порівнюю властивість Єльникової бути при будь-якій владі з вічним міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, якого громадський сектор безрезультатно вимагає зняти з посади.

І що дійсно впадає у вічі, що правоохоронна система при Авакові, що УЖКГ при Єльниковій ціннісно і професійно не зростає.

Другий засіб, який додали, теж наразився на жорстку критику.

Тож виникає кілька питань, на які УЖКГ “Біличі” має дати чітку відповідь:

  • якими засобами дезінфікували?
  • чи допомагають вони знезаражувати і вбивають коронавірус (дати посилання на протокол у боротьбі з коронавірусом, щоб розуміти, чи допомагає саме цей засіб чи хімсполука)?
  • скільки коштів було витрачено з бюджету УЖКГ “Біличі” на ці заходи?

Чекаємо.

Авторка: Олексанра Куцан, голова комісії ЖКГ Коцюбинської селищної ради

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539