Приірпіння очікує на результати 138 тестів. Спостерігають за 221 особою

0

Нових випадків захворювань на covid-19 у Приірпінні станом на ранок 10 квітня методом ПРЛ-тестування не виявленоір. Про це свідчить статистика на офіційному сайті ОДА. 9 квітня в Бучі зафіксували +1 випадок і загальнга кількість хворих збільшилася до 6. У Ірпені залишається сумний рекорд – 9 захворілих, з них 1 дитина. По одному виявленому хворому в Коцюбинському, Гостомелі, Ворзелі.

Загалом на тестування очікують 83 ірпінці, 21 коцюбинчанин, 20 бучанців, 8 мешканців Ворзеля та 6 мешканців Гостомеля. По області на результати тестування очікують 583 особи.

“Що стосується Вашого регіону, то спостереження встновлено за 105 ірпінцями, 46 бучанцями, 44 мешканцями селища Коцюбинське. 20 мешканцями Гостомеля і 6 мешканями Ворзеля”, – розповідають в КОДА  телефоном “Громаді Приірпіння”.

Пропускна спроможніть обласної лабораторії, яка проводить ПРЛ тестування – 72 аналізи за день. Як повідомили “Громаді Приірпіння”, 400 підозр лабораторія може протестувати за 5 – 6 днів. Кількість підозр збільшується, а пропускна спроможність не змінюється.

Рух ЧЕСНО досліджував, чому областна рада ще в березні виділила гроші на покращення матеріальної бази для боротьби з коронавірусом, але КОДА не провело закупівлі.

Офіційна статистика на Київщині дає дані про те, що померло 5 громадян. Ця статистика за добу не змінилася. Вперше кількість тих, хто одужав перевищила кількість смертей. Це лише офійно підтверджені випадки, які за умови малого відсотка тестувань не можуть давати репрезентативну статистику.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539