Чому “ексрадниця” Гончарука тричі змінила прізвище?

0

Менше півроку до місцевих виборів. У такий час перефарбовуються цілі партії – змінюють назви, кольори. Тільки от середина безціннісна і беззмістовна залишається… Із юрособами все тривіально… Але Приірпіння – той регіон, де все завжди по-особливому.

Була така собі депутатка Анастасія Попсуй. Уславила вона своє рідне прізвище тим, що під ним виступала нібито як радниця експрем’єра Гончарука у конференц-залі парламенту, потім виявилося, що те, що вона радниця – фейк.

Дослужилася вона до в.о. голови міста Ірпінь. І дали їй цю позицію не просто так. Вона її відтанцювала у прямому сенсі слова під прокуратурою. То був запальний танок на захист фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка. На відео Попсуй крайня праворуч.

Зрештою Попсуй прикувала себе до турнікету прокуратури наручниками. “Безстрокова” акція протесту тривала кілька годин.

Що ще видатного зробила Попсуй? Ну, провела рекордно коротку сесію в Ірпені. Протягнула за лічену хвилину генплан міста під тотальну забудову, зокрема запланували під знищення пойму річки Ірпінь. Поки вона робила цю звитяжну справу, громаду виштовхувала тітушня з криками “Сука, блRть, черті!!””

Попсуй казала, що відкриє в Ірпені школу геніїв, але зараз місць в простих школах і садках бракує через забудову Ірпеня висотками. На засіданні профільного підкомітету очільник партії “Слуга народу” і нардеп Олександр Корнієнко зауважив ексмеру Ірпеня Володимиру Карплюку, що інфраструктура Ірпеня нерозвинута і місто забудоване. Карплюк намагався розповісти законотворцям про рай під Києвом…

Може Попсуй хтіла б викладати в школі геніїв? Вона б могла багато розповісти на тему: “Як бути депутаткою-злиднем і придбати Honda-CRV за 30 000 грн“.

Ми понад 10 років в регіоні ведемо місцевий сайт, щоб зберегти політичну пам’ять і люди знали хто є хто. Попсуй прекрасно “гуглиться”. І тут менше, ніж за півроку ми дізнаємося, що Попсуй змінила прізвище… Спершу думали, що її хтось взяв заміж, але ніт. Подумали, може, це вона дівоче прізвище вирішила повернути? Теж ніт. Вона в дівоцтві Бєлобрюхова. Чогось уславлювати прізвище тата вона не захотіла. Тепер вона не Бєлобрюхова, не Попсуй… Зустрічайте Анастасію Заблоцьку! Звучить?

Є люди, які можть уславити своє прізвище, яким би воно не було. А є ті, хто може спаскудити два і взятися за третє. Так от Анастасія Заблоцька-Попсуй-Бєлобрюхова – це як раз той випадок.

Чого заблоцька? Бо Заблоцка – це її рідна матір. І у прізвища Заблоцька, як вивилося, вже теж є в регіоні своя історія. Заблоцька фігурує і в “Фонді громади Приірпіння”, і на телеканалі ITV.

Фонд під час Майдану 2014 року нібито збирав кошти для допомоги родинам майданівців. Після подій на майдані три народні депутати Володимир Ар’єв, Олександр Бригинець та Леонід Ємець зверталися до керівника МВС Арсена Авакова, аби правоохоронці розслідували діяльність “Фонду громади Приірпіння”.

ITV – це телеканал зі сфери впливу ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. На нього заводять з бюжету Ірпеня гроші, щб він піарив політиків з партії “Нові обличчя”. От такий вигідний бізнес. Часи кронавірусу і економічної кризи не виняток. Навіть у такий час, коли медицина потребує додаткоого фінансування, кошти з бюджету пускають до мами бідної Насті. Гроші ITV дає не лише бюждет Ірпеня, але й КП.

Зі свого боку, скажу, що сторінку на Wiki я оновила і тепер Анастасія Попсуй трансформована в Анастасію Заблоцьку зі своїм хвостом, який відкинути не вдасться. Це мій обов’язок перед виборцями регіону, яких я інформую. На сайті Руху ЧЕСНО у розділі Polithub теж внесені відповідні зміни. До речі, Polihub – це чудова база, яку наповнюють для того, щоб політики не відкидали свої “хвости”.

Вечір провела вчора теж з користю для справи – додала у всі публікації на сайті “Громада Приірпіння”, де зустрічлася Попсуй і її сподвижнецька діяльність, інформацію про зміну прізвища. Ну, щоб “гуглилося” все для виборців, і для її майбутніх роботодавців. Не можна зробити таку політичну пластичну операцію і мати “нове обличчя” і не відповідати за те, що зроблено. Політична пам’ять не іржавіє.

Якщо в колег є змога зробити те ж саме – додайте їй нове прізвище у старі публікації. Я певна, що чистота прізвища Заблоцька довго не протримається.

Авторка: Ірина Федорів – журналістка і мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539