Живете і не зареєстровані в Коцюбинському? 5 хв і голосуєте в селищі!

0

25 жовтня ми будемо обирати мера Коцюбинського і депутатів Коцюбинської ради.

Ви могли б сказати:

“Мене це не стосується! Я зареєстрований в іншому місці”,  якби зараз ви за 5 хвилин не могли б самі собі змінити  свою виборчу адресу.

І це можна легко зробити навіть не виходячи з дому!

Ось абсолютно чітка, зрозуміла і покрокова інструкція. 

Кожен, хто думає:

“Мій голос ні на що не впливає, все вирішили за мене”.

Зупиніться! 

Якби ви в 2016 році могли б голосувати і сформували більшість в раді, а це лише 14 депутатів, то ми б уже йшли голосувати за мера Києва і депутата Київради!

Це дало б нам можливість розподіляти в своїх інтересах багатомільярдний бюджет. 

Якщо ж ви вже зареєстровані, то йти на вибори треба обов’язково. Просіть сусідів не бути байдужими і йти голосувати. Ті, хто продався за пакет гречки прийдуть обов’язково. Але тих, хто голосує не за подачки – більше. Просто треба встати і піти на дільницю. 

Не зливайте свій шанс і шанси всього селища на достойне життя в столиці. Будь ласка, не робіть помилок повторно!

Саме ви і ваш голос можуть цілком законно вимести нечисть з влади. Прибрати побори в місцевих школах. Відкрити нарешті новий дитячий садочок, аби не тягати малюків зранку на Академмістечко чи взагалі в Шевченківський район. Зупинити дерибан Біличанського лісу. Припинити гречкосійство. Завести в селище київський комунальний транспорт.

Та багато чого можна змінити, якщо не бути байдужим і кожен день проживати з думкою: “Я зробив все, що було в моїх силах, щоб змінити ситуацію на краще”.

Ви робите це не для країни. Не для сусідів. Ви робите це виключно для себе і своїх дітей. Подумайте про них. Вашим дітям жити з наслідком ваший дій. Або бездіяльності.

Залишається лише кілька днів для того, щоб змінити свою виборчу адресу. Це треба встигнути зробити до 9 вересня. Не упустіть свій шанс. Знову. Вчергове…

Автор: Сергій Бовкун, мешканець ЖК “Атлант”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539