Діти в небезпеці через цвяхи і розламаний паркан. Що “зробили” Нові обличчя

0

“Ми це зробили” – саме з такими гаслами партія “Нові Обличчя” виставляє борди, де сфотографовані дитячі елементи, які вони поставили в лісі. Борди встановлені обличчям до дитячого майданчика на Пономарьова, 28, який знаходиться не просто в жахливому, а в аварійному стані.

Цинізм людей, які вже два роки керують нашим селищем і отримали кілька річних бюджетів у розпорядження просто зашкалює. Совість геть втратили.

Три роки поспіль реєструються депутатські  звернення з проханням терміново встановити огорожу дитячого майданчика та  нові дитячі елементи, а старі демонтувати.

Подивіться, куди мають ходити гратися діти. Виглядає як пам’ятник радянському часу. Тільше на пам’ятниках не граються діти і не можуть себе пошкодити.

Ціна безпеки наших дітей близько 25 тис. гривень.

Тут дуже легко можуть травмуватися діти.

Огорожа вже навіть була відголосована, але Сергій Даніш, який сам взявся керувати селищем, не спромігся її проплатити. В тому році на дворових зборах самопроголошений навіть  намагався ввести в оману мешканців, розповідаючи про те, що ніяких депутатських звернень не було. Я була змушена виставити на ФБ зареєстровані в селищній раді документи. 

І таких звернень чимало.

Перед виборами “Новим обличчям” стало розуму обнести огорожею цілу  вулицю і проходи на перехресті Доківська та Пономарьова. Огорожа вже місцями зломана, але при цьому ігнорується звернення мешканців Пономарьова, 28. 

Питання одне чим провинилися мешканці, чим заслужили таке відношення наші діти?

В київському лісі “Нові обличчя” розбили “парк” за наші з вами податки.  Але проблема,  в тому що алкозалежні та наркомани за вечір та ранок примудряються засмітити ділянку в лісі та закидати шприцями так, що працівники  УЖКГ “Біличі” щоранку змушені  прибирати цю територію за доплату в  4000 гривень на місяць. Ось так депутати від  “Нові Обличчя”  “це зробили”, а мешканці як завжди повинні  утримувати з власної кишені. Впевнена, що після виборів ніхто  “парк” у лісі прибирати точно не буде, тобто це черговий піар-хід від “Нових облич” і реклама перед виборами за наші з вами податки. 

Та й реклама тут без вихідних даних. При тому, що вже 25 вересня “Нові обличчя” були зареєстровані як кандидати.

Авторка: Наталія Пилипенко, депутатка Коцюбинської селищної ради

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539