Вибори ще не завершились, а для нових депутатів “час” вже настав

0

Схоже “Новим обличчям” потрібні гроші на скупку депутатів в новій Ірпінській раді. За результатами виборів, того здоров’я, що мали, вони вже не мають, чотирнадцять депутатів – це далеко не половина. Тому, зараз ведуться переговори, хто який пост в ІМР займатиме, а хто просто “стушкується”. Ми ще пам’ятаємо, як мало не всі партії на виборах обіцяли ввести мораторій на багатоквартирну багатоповерхову забудову. От зараз і наступає момент істини.

Допоки стара влада начебто й не влада, в.о. міського голови Олександр Маркушин ще до виборів не хотів питання по скасуванню наказу на введення містобудівних умов (МУ) на ЖК “МюнХаузен2” вирішувати, посилаючись на відпустку. Але на останньому засіднні виконкому чомусь був. То й зараз вже нічого вирішувати не буде. Але ж вміння “робити гроші” ніхто не відміняв. То хто в нас в ІМР зараз може це безнаказано робити?

Є одна людина, влада якої в цей період непорушна. Це головний архітектор Ірпеня Михайло Михайлович Сапон.  І поки ми доводимо, що ЖК “МюнХаузен2” будується не по закону, власник піонерського табору “Зоркій” 30 жовтня 2020 року виділяє нових п’ятдесят соток під нову висотку. От чомусь мені здається, що Сапон не зможе забудовнику відмовити. Містобудівні умови на ЖК “МюнХаузен2” видав якраз після прийняття “ганебного генплану” (як свідчить реклама партій на виборах), а зараз вдалий момент “сотворити” нові МУ, коли влада в стані переговорів. Стрижуть купони аж гай шумить.

Тому, звертаюсь до мешканців Ірпеня, особливо приватного сектору. Слідкуйте за реєстрами, зараз масово посиплються сумнівні дозволи на будівництво висоток. Потім, можливо, в суді ви скасуєте ці дозволи. Тож для цього стара влада гроші в турборежимі й збирає, щоб суди довго тяглись.

Та й майбутнім депутатам не завадить показати, для чого вони на безоплатну роботу йшли. Бо закінчаться переговори, влада зацементується, а ви будете п’ять наступних років розгрібати натворене за цей місяць.

Автор: Микола Дзюба, мешканець Ірпеня

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539