Скільки коштували коцюбинчанам яйця для московського патріархату?

0

У селищі Коцюбинському біля двох церков московського патріархату з’явилися декоративні акрилові писанки.

У соціальній мережі дружина одного з святош Вікторія Могильна, подякувала за акрилові писанки не Богу, і не мешканцям селища, за чиї кошти ці писанки придбали, а представникові “Слуги народу” Сергію Данішу.

Могильна балотувалася до Коцюбинської ради від партії “Нові обличчя”, яку очолює колишній соратник Даніша Володимир Карплюк. Вона виконувала роль гендерної квоти в списку і на розподіл мандатів не претендувала.

“Громада Приірпіння” з’ясувала, що за писанку з бюджету віддали 32 000 грн.

Таких писанок у селищі з’явилося дві і всі вони – виключно для московського патріархату. Саме тут Даніша на один з Великоднів чекали, доки він з кошиком біг з однієї церкви московського патріархату до іншої, щоб піаритися перед виборцями.

Коцюбинська селищна рада також виділила кошти на закупівлю авто – майже 600 000 грн. На ньому їздить, як твердять односельці, Сергій Даніш. У той же час громада користується послугами ірпінського монополіста, який курує маршрути 393 та 745. Попри те, що перед виборами Даніш обіцяв дітям безкошовний проїзд, проїзд став платним і також піднялася ціна на пасажирські перевезення для дорослих. Разом з тим спершу депутатська більшість вирішила віддати з бюджету монополістам 400 000 гривень, а потім цілий мільйон.

Електроопори, які незаконно встановлюють в Біличанському лісі на просіці від вулиці Меблева, яка веде до роздерибанених ділянок, коштували платникам податків майже 115 000 бюджетних коштів.

Разом з тим селищу загрожує відключення водовідведення, а значить і водопостачання. УЖКГ “Біличі” має невідкладно сплатити “Київводоканалу” за водовідведення і просить в ради 2 млн грн. При цьому керівництво УЖКГ про витрати і результати господарювання звітувати перед радою відмовляється більше 6 місяців.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539