Передвиборчі залицяння місцевої влади: дешеві продукти й добрі недороблені справи

1

На вихідних коцюбинчанам пропонували найдешевші в регіоні продукти.

“Я їхав машиною на першій передачі, такий натовп людей був, що їхати було неможливо. Стояв Садовський в мікрофон всіх вітав з Покровою. Бачу, в людей в руках продукти. Там їх продавали за півціни,” – говорить водій Олександр, що проїздив в суботу зранку повз цей ярмарок.

Інші очевидці події підтверджують бачене й повідомляють редакції інші деталі.

“Стояв, вітав зі святом, бажав здоров’я, розказував там свою програму. Машини вивозили продукти. Типу ярмарок. Я питала платно чи безплатно дають. Сказали платно,” – розповідає Ольга Миколаївна, яка теж це все бачила на власні очі.

“Ну мішок цукру був на 20 гривень дешевше, ніж, наприклад, в Ірпені. Виходить з мішка 3 кілограми ніби безкоштовно отримуєш. Олія дешевша. Ну, казали, що продають по ціні виробника,” – додає вона.

“Якщо звести до купи, то підтримка цього ярмарку, виступ селищного голови, і є агітацією. Продавали на цьому заході товари, виходить, за заниженою ціною. Він не може спростувати свою причетність до цього ярмарку, бо виступав на ньому, отже, й знав про нього. Треба мати свідків, світлини й відео зйомку, щоб подати скаргу. Експертний висновок такий – це агітація, за яку комісія має винести попередження кандидату. Якщо в нього вже одне є, то зняти з виборів,” – пояснює ситуацію Анатолій Бойко, очільник одного з регіональних відділів Комітету виборців України.

“У нас кандидати роздають консерви, частково навіть прострочені. Гроші виборцям носять. І це я кажу про ті факти, які вже задокументовані й підтверджені. Такий безлад коїться. Я не знаю навіщо вони це роблять. Сенсу зривати вибори, я не бачу,” – додає він.

Демпінговий передвиборчий ярмарок, не єдиний агітаційний козир місцевої влади. Комунальні служби в селищі розгорнули бурхливу діяльність. Фарбують бордюри, обрізають дерева.

Мешканці раз на п’ять років відчувають, що комунальні служби існують і це не фантастика.

Але, якщо дерева і підрізали для галочки, то розібратись, який з підрозділів прибирає обрізане гілля не можуть.

“Я дзвонив начальнику ЖЕКа Пушанко Петрові. Питаю гілки, ви обрізали, а прибирати хто буде. Так він мені каже, тобі треба ти і прибирай. Я сказав, щоб за собою поприбирали. Так він пообіцяв прибрати ще минулого тижня,” – розповідає про діяльність комунальників лісник Олександр Кулик.

Гілки неприбрані валяються обабіч дороги другий тиждень.

1 Comment

  1. местный 20 Жовтня 2010 at 13:40

    Ярмарок для людей – єто плохо? От гад Садовский. А КТО ХОРОШИЙ ?

    Сейчас все кандидаты на мэра по дворам ходят, в люди вышли, А САДОВСКИЙ И НЕ УХОДИЛ ОТ ЛЮДЕЙ. Все “КРИКАЧИ” И “ПИСАКИ” кричат все плохо!!! ВСЕ НЕ ПРАВИЛЬНО? Надо меньше кричать и писать – надо делать, делать, делать…

    Встречи проходят у всех кандидатов по разному…
    Собирают людей два кандидата, Кредисов и Садовский (Жарков тоже сможет собрать, люди выйду в прохладную погоду и послушают, он вырос в поселке).
    Так вот к кандидатам аля ЕРЕМЕНКО С МИРОСЛАВОЙ СВИСТОВИЧ (наконец мир увидел (Відкрите коло) люди не выходят и не выйдут, ловят прохожих под домом и пытаются раскрутить на дискуссию. Ну кто знает Гарасюту, Бусола, Яременка, Яненко, Еременко, Кузмича (кузмича все знают по комедии ;))

    КРЕДИСОВ ведет себя как ЗАМОРСКИЙ КУПЕЦ. “Я золотая рыбка Вашего поселка” все дам, всем дам, я буду, я сделаю… А КТО ТАКОЙ КРЕДИСОВ ??? Пишет, что инвестор в ЖК Коцюбинский. Пишет много, но ПРАВДЫ МАЛО…
    Вот ВРАТЬ И НЕ КРАСНЕТЬ – он умеет.

    Садовский людей собирает на своем авторитете. У людей есть интерес прийти на встречу… И люди приходят, задают вопросы и получают ответы. Минус Садовского – он НЕ УМЕЕТ КРАСИВО ПРЕПОДНЕСТИ ТО, ЧТО ОН ДЕЛАЕТ. ДЕЛАЕТ МОЛЧА. МОЖЕТ ЕСТЬ ПРОТИВНИКИ САДОВСКОГО В ПОСЕЛКЕ, НО ИХ МАЛО.

    P.S. Отдельное спасибо Ирине с канала СТБ за переезд и “лежачие полицейские”, МИНУС – что один “мусорок” возле церквушки не покрасили (влетел на него сильно), ПЛЮС – Я начал теперь отвыкать начал “лететь” по поселку (искушение есть у всех смертных 😉
    Вот насчет вопроса журналистов во власти – Я ЗА. Вот реальный пример. Выборы на носу, КАНДИДАТОВ ВСЕХ НЕ ЗНАЮ. ГДЕ УЗНАТЬ? ВСЕХ? В ДОМ, В ИРПЕНЬ, В ОБЛАСТЬ (куда там еще надо выбирать?) В ИРПЕНЕ ЕСТЬ ТАКА ВОЗМОЖНОСТЬ… http://irpin-rada.org/pages/p99

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539