На Пономарьова півдня працюють люди з металошукачами

0

Поиск кладов на заказМешканці будинків спершу були зацікавлені дійством, але з кожною годиною стурбованих ставало дедалі більше.

“Я бачила, що з обіду ходили з металошукачами й щось шукали між дитсадком та гуртожитком. Я питаю, що шукають – мовчать, не кажуть. Іноді іронізують, кажуть скарб,” – повідомила редакцію коцюбинчанка Валентина.

“Ніхто нічого не говорить. Треба піти сфотографувати номери машин. Зараз по темному почали рити щось в нас на дитячому майданчику,” – додає вона.

Редакція поцікавилась в правоохоронців про те, що відбувається, але ті не володіють інформацією про те, хто півдня по селищу ходить з металошукачами.

Звернення до селищного голови ситуацію спершу не прояснили.

“Перший раз чую,” – заявив Вадим Садовський.

За кілька хвилин вдалося прояснити ситуацію.

“Там розрив. Пробило електрокабель. Вже знайшли де. З 14:00 шукали. Там багато гаражів, сніг, тому так довго. Вже знайшли, ставлять муфту,” – пояснив, що відбувається, селищний голова.

Директор УЖГК “Біличі” Петро Пушанко поточнив, що на Пономарьова 2а світло вже з’явилося.

“Десь о 12:00 надійшла заявка, що зникло світло. Почали перевіряти і з’ясували, що десь пошкодження. Спеціальної лабораторії немає, вона коштує до 30 тисяч гривень. Викликали спеціалізовану бригади”, – повідомляє Петро Пушанко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539