У лісі з’являться багатоповерхівки?

0

За власть советов: к каким ресурсам получат доступ победители местных выборов

Попри звернення регламентної комісії до селищного голови щодо дотримання регламентну, яке було зачитано на сесії всім депутатам, головна вимога закону та регламенту, якою передбачене надання депутатам проектів рішень за десять днів до засідання селищної ради знову була порушена.

У пакеті проектів рішень, які депутати, в тому числі й члени регламентної комісії отримали за десять днів до сесії селищної ради не було проекту під номером 2/9.

Згідно з проектом цього рішення, надається дозвіл на розробку детального плану території забудови земельних ділянок по вул. Зелена та Кооперативна.

Цих вулиць немає на карті селища, але лісники Святошинського лісопаркового господарства вже розповідали журналістам, що на переконання селищної ради, такі вулиці є в лісі.

На столі поряд із порядком денним й проектами рішень, які депутати отримали за 10 днів до сесії, примірники проекту рішення 2/9 лежали окремо.

Фінансування робіт з розробки детального плану, згідно з проектом рішення покладено на БІК „Благобуд”.

“Це будуть будинки до 5 поверхів. Ми категорично проти багатоповерхівок,” – пояснює деталі невідомого народним обранцям проекту депутат Владислав Євстифєєв.

За його словами, площа під забудову цього проекту складає близько 2,5 гектарів.

Це рішення підтримала більшість депутатів у сесійній залі. Один голос проти, троє – утрималось. Не були присутні на засідання депутати: Боримський, Бомба, Харченко, Хвостенко, Чорногор.

Попри виступ голови регламентної комісії перед сесією щодо порушення регламенту й заяву  секретаря селищної ради Олександра Ковтача:

“На жаль, закон говорить дуже жорстко. Є порядок денний, який висвітлений на сайті за 10 днів,” – жоден з членів регламентної комісії, як це було обіцяно, не виступив щодо такого порушення регламенту.

Таким чином селищна рада проголосувала за питання, яке навіть не було включено в порядок денний.

Попри обіцянку ввести в президію представника регламентної комісії, який би допомагав стежити за регламентом, її склад так і не змінився.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539