З групи “Єдніть” до групи “Спільна мета” перейшов депутат Сергій Бєлов

10

Выбор фрилансера работодателем

Голова групи “Спільна мета” Владислав Євстифєєв на сесії повідомив, що депутат Сергій Бєлов вирішив стати членом групи “Спільна мета”.

“Мене ознайом з проектом забудови оцих отриманих земель з урахуванням всіх питань в тому числі й екологічних. Мені це сподобалось і я написав заяву, щоб цей пан втілити в життя.

Згідно з планом 30 % дерев зберігається, але треба щоб цього дотримались.

За гроші, які заплатять за знесення дерев, сосен, будуть висаджені більш цінні породи дерев, за рахунок чого має зберегтись близько 75-80% зелених насаджень. На забудованій території передбачаються зелені зони типу сквери і парки,” – пояснює причини свого рішення депутат Сергій Бєлов.

Нагадаємо, на минулій сесії, з групи “Спільна мета” вийшов голова регламентної комісії Костянтин Коваленко.

Кількість членів групи єдність відтепер – 21. У групі “Єдність” залишаються троє депутатів (Бомба, Ільницький, Магей).

До жодної з депутатських груп зараз не входять: Надія Бігун, Костянтин Коваленко, Юрій Миколаєнко, Ярослав Салівонов, Ірина Федорів і секретар селищної ради Олександр Ковтач, який пояснив, що як секретар не може бути членом жодної з депутатських груп.

10 коментарів

  1. Сашко 29 Вересня 2011 at 16:02

    С самого начала было ясно что рыгонал Белов “засланный казачок” в группе отца Николая. Наверное развалить группу ему не удалось, вот и пришел приказ от Борымы занять свое привычное место среди селищных деребанщиков. Наверное Белов теперь будет управлять жилищными массивами Эвстихвееффа, которые последний планирует разместить аж до речки Ирпень!!! Finita la Commedia…

  2. Сергей Палыч 30 Вересня 2011 at 17:19

    Депутат Сергей Белов говорит – “мне понравился проект застройки и я написал заявление”. Мне тоже нравится как этот горе-депутат Белов бегает с фракции в фракцию. Мне тоже нравится участок в лесу. Дайте и мне кусочек земли! Куда идти записываться???!!!

  3. Ирина 3 Жовтня 2011 at 07:13

    Господи, кого ж мы навыбирали в сельсовет!

  4. Іван 5 Жовтня 2011 at 09:28

    Погоджуюсь з Сашком. Цікаво почути думку мешканців будинку №5, які вибирали Бєлова.
    Більше тут: http://kotsubynske.com/new/

    • житель дома №5 13 Жовтня 2011 at 16:23

      очень хорошо знаем этого человека за годы жизни в одном доме. гнида редкая. как депутат, для дома не сделал ничего. Его у нас вдоме любят уже все жильцы. как-то хотел чтобы ему жильцы разрешили брать без спроса кредиты до 100тыс грн. Слава богу, не вышло.

      • Сашко 17 Жовтня 2011 at 14:25

        А чё жители дома №5 молчат? Всех все устраивает? Или все написали заявки на земельные участки?

        • житель дома №5 18 Жовтня 2011 at 09:55

          А у нас в доме просто жители в большинстве своем пасивные люди. заявок на участки никто не писал, да Белов никому и не предлагал. Всех в доме устраивает, что в квартире тепло, вода есть и больше ничего не надо.

  5. LEX 6 Жовтня 2011 at 14:27

    Шось я не зрозумів вул. Зелена і Кооперативна, це що в Коцюбинці? Не знаю таких! Чи це ці спірні території що в лісі? То значить садовський домовився з прокуратурою? Однако….

    • Іван 15 Жовтня 2011 at 20:39

      Так це спірні “таємні” землі. Це там де і проспекти Садовського та Казимірова!!!

      • Сашко 20 Жовтня 2011 at 17:10

        может Белову обещана площадь его имени?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539