Прокуратура подала касацію на рішення апеляційного суду щодо лісу

2

v_poiskah_istinu_aboutПрокуратура Київської області подала касацію на рішення суду апеляційної інстанції. Про це редакцію повідомив начальник відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Київської області Андрій Сивець.

“Судді не взяли до уваги документи, які посвідчують, що це є ліс і територія іншої адміністративної одиниці,” – пояснює причини подання касації Сивець.

Майже рік тому апеляційна інстанція так само відмовила прокуратурі області у задоволенні позову, й представник  Генеральної прокуратури Олексій Комаса у травні цього року успішно касував рішення суддів.

Сьогодні ж на сайті ГПУ зявилася інформація, що у касаційній інстанції прокуратура Київської області відстояла 10 гектарів лісу у санаторно-курортній зоні. Цю землю селищна рада Гостомеля свого часу віддала житловому кооперативу.

Нагадаємо, що у Коцюбинському таких житлових кооперативів, яким планують дати землю у приватну власність – шість. Більшість з них претендує на площу близько 100 гектарів лісу.

2 коментарі

  1. Козак 7 Січня 2012 at 13:46

    Садовський, виконує рішення “державних банюків” на чомі з Петром Мельником та губернатором Київської області Анатолієм Присяжнюком і він мадний робити все що скажуть ці “віп персони” аби вислужитися перед ними і відірвати собі і своїм родичам кусочок від “пирога”, який дереданиться, а на думки мешканців селища йому нас….!

  2. Козак 7 Січня 2012 at 13:52

    Прокуратура просто нібито показує свою роботу, а на самому ділі наші народні депутати і чиновники з апарату президента уже давно вирішили питання за сприяння таких підхалимів, як Садовський і йому подібні.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539