Депутати Київради створюють тимчасову комісію

1

Київрада створить тимчасову контрольну комісію для вивчення ситуації навколо розширення меж селища Коцюбинське за рахунок земель Святошинського лісгоспу.

Про це повідомив автор відповідного проекту рішення голова комісії з питань екологічної політики Київради Денис Москаль.

“Депутати Київради здивовані зухвалістю та нахабством деяких посадових осіб Коцюбинської селищної ради, які спочатку роздавали громадянам у власність земельні ділянки у київському лісі, а тепер ще й намагаються розширити межі селища майже на 3,5 тисячі га за рахунок того ж таки київського лісу. Переконаний, що ми не маємо права віддати Коцюбинському жодного квадратного метра столичної землі, та ще й на території лісу”, – сказав Москаль.

Він зазначив, що Коцюбинська селищна рада направила до Київради для погодження як суміжною радою проект землеустрою щодо встановлення та зміни меж селища Коцюбинське за рахунок земель Святошинського лісу, площею 3421,8 га.

“Звісно, ми не погодимо такі межі Коцюбинського. Як представники інтересів столичної громади ми зобов’язані зберегти ліс для киян і захистити його від незаконних вирубок, які відбуваються з дозволу якраз Коцюбинської селищної ради. Саме з метою збереження лісу і створюється тимчасова контрольна комісія Київради”, – додав Москаль.

Він нагадав, що Коцюбинська селищна рада всупереч законодавству передала у власність фізичним та юридичним особам понад 500 земельних ділянок загальною площею майже 100 га на території КП “Святошинськелісопаркове господарство”, а минулого тижня у лісі з’явився паркан на території близько 2 га.

УП.Київ

1 Comment

  1. з вулиці Шевченка 29 Лютого 2012 at 12:29

    Пригадую, як “славнозвісний” депутат Черніков обіцяв з дня на день ( було це ще у грудні 20011) роздати акти на землю, що роздерибанив Садовський з Євстєфєєвим. І що, пане Черніков, чому справа заглохла? Тепер ось Київрада намагається зупинити бульдозерний бліц-кріг Садовського. Та схоже, Садовському все по цимбалах, допоки його кришують донецькі. Ніяка Київрада його не зупинить!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539