Фрагмент проекту генплану міста Києва (Святошинський район)

23

КМДА офіційно оприлюднила проект генплану міста Києва, в тому числі й генплану святошинського району міста Києва.

Нагадаємо, що під час формування проекту генерального плану міста Києва було враховане звернення від мешканців міста Києва та смт. Коцюбинське Київської області, в якому представники двох громад просили створити на території лісу Національний парк.
Цей природоохоронний статус повинен захистити ліс від подальшого розпаювання та забудови.

Місяць тому Київрада погодила створення на цій території Національного парку.

Одним із аргументів, якими апелювала Коцюбинська селищна рада, коли приймала незаконні рішення про розпаювання і передачу київського лісу в приватну власність депутатам селищної ради, їхнім родичам та підставним особам, було те, що Київ сам має наміри забудувати цю територію і тому, селищна влада діє на випередження.

23 коментарі

  1. владимир 28 Серпня 2012 at 21:06

    А что єто коричневое и фиолетовое на территории Беличанского леса? Открываем в интернете проект генерального плана г. Киева и видим:
    «ПЛАНУВАЛЬНА МОДЕЛЬ ТА ВАРІАНТИ РОЗВИТКУ м. КИЄВА
    Передбачається формування планувальної моделі розвитку міста як відкритої містобудівної системи: місто-приміська зона, із забезпеченням зручних транспортних зв’язків між житлом, місцями прикладання праці, центрами обслуговування та місцями відпочинку і подальшого перспективного розвитку.
    – формування нових житлових районів по вул. Північній біля існуючого масиву «Оболонь», «Теремки-3», Осокорки, «Позняки-11», по вул. Пухівській на Троєщині, житлових мікрорайонів в районі селища Коцюбиньське, Корчувате по Столичному шосе; сільськогосподарських територій радгоспу Пуща-Водиця по просп. Правди, спецтериторій в районі вул. Трутенка-Ломоносова із зміною їх функціонального призначення;»
    А там ведь лес не хуже остального. В Киеве лесорубы с большей квалификацией. Вот госпожа Ф. свои 30 серебренников и отработала.

  2. Людмила 29 Серпня 2012 at 14:35

    Теперь понятно что Национальный парк это все фикция.
    “Уважаемая пани ф.” отстояла в полной мере интересы Киева.
    Гнать бы таких “местных” жителей из поселка.
    Как вы в глаза людям посмотрите, когда здесь начнется стройка века под руководством Киева.

    • Ірина Федорів 29 Серпня 2012 at 17:43

      Це територія військової частини, а не квартали лісового господарства КП “Святошинське ЛПГ”.

      З тих документів, які були в суді, юрист Коцюбинської селищної ради сам зазначав, що ця територія давно була передана в приватну власність й строк позовної давності по ній пройшов.

      Юридично ми вивчаємо зараз документи, хто і коли передавав цю землю й які є юридичні механізми впливу.

  3. Вася 29 Серпня 2012 at 20:00

    Читал в Инете .что ВАСУ остановил решение Аппеляционного Суда по лесу.почему молчит АКТИВИСТКА ИРА.Или невыгодно писать.

    • fedor100 30 Серпня 2012 at 11:17

      Дайте лінк, будь ласка.

  4. владимир 29 Серпня 2012 at 21:49

    Так ведь и участки находятся в частной собственности и притом в основном (по крайней мере много) жителей Коцюбинского. Свои депутати должны насмерть стоять за громаду, если они свои. А так казачки засланные. Поэтому у нас и конкурс в народные депутаты один к пятидесяти.

  5. Олег 30 Серпня 2012 at 11:19

    о, хоть начали появляться адекватные читатели этих бредоносных статей))) А то тут как слепые котята слушают Федорив…

  6. Ірина Федорів 30 Серпня 2012 at 14:38

    Ділянки роздані неправомірно й строк позовної давності не пройшов. Це територія Києва у користуванні КП “Святошинське ЛПГ”. Ліс не може бути приватною власністю. Щодо військової частини – вивчаємо, хто передав і які важелі впливу, якщо неправомірно.

    Тільки Ви не хвилюйтесь :), більшість депутатів і стоять на смерть в тому числі й чемоданами в судах за свої ділянки, тим більше, що у пана голови земельної комісії Євстифєєва, як виявилось, там дуууже важлива справа розміром у співвласності з Карплюком на 2,1 га (“Новатор” називається). Така важлива, що він в апеляцію аж сам прибіг. Корінний коцюбинчанин, чорнобилець, інвалід не відомо якої групи, багатодітний. Вірю. В суді пустила сльозу, як він тепер жити буде без паркану на 2,1 га.

    А в нардепи у нас до 5 кандидатів не більше (2 реальних, а троє думають, що реальні). Все решта техніки, бо йде боротьба за місця в комісіях. Подивіться, чия агітація у Вас в скриньках. 48 там нема.

    Я так розумію, що доля дітей, яких позбавили права на їхню законну землю в Дніпропетровську та в інших населених пунктах і яких зараз тягнуть слідчі до прокуратури, Вас мало цікавить.

  7. Uncle Ы 30 Серпня 2012 at 20:44

    Насколько мне известно, именно на территории бвышей (?) войсковой части и собираются строить технопарк “Бионик-парк”, о котором не так давно писали в новостях.

  8. владимир 30 Серпня 2012 at 22:51

    Госпожа Ф. будте последовательни, в марте вы писали . что технопарк это здорово:
    “Під Коцюбинським за кілька років побудують технопарк
    Автор: fedor100 | Опубліковано: 30.03.2012

    У 2012 році київська влада планує почати будівництво інноваційного парку “BIONIC Hill”, який презентували на Київському інвестфорумі 29 березня.

    Як повідомляє прес-служба мерії столиці, ініціатором створення сучасного парку інформаційних та інших високих технологій є інвестиційно-девелоперський холдинг UDP.

    Голова КМДА Олександр Попов запевнив журналістів, що лісу цей проект не зачепить й будівництво проводитимуть виключно на території військової частини.

    Як повідомлялося, “BIONIC Hill” буде розміщений у Святошинському районі Києва на площі 147 га (військова частина поблизу Коцюбинського).”
    Посмотрите на космический снимок этой территории. Там лес не менее густой, и тоже Национальный парк по Вашему должен быть.
    значит суть не в парке, а ЗАКАЗЕ.
    А на счет 50 кандидатов в депутати я от Вас и узнал, вернитесь на страницу вверх, а то как то обидно уже не 50 , а всего 2-5. Что мы хуже других ?

    • Ірина Федорів 31 Серпня 2012 at 12:10

      пане Володимире, я не є автором зазначеного Вами матеріалу.

      прохання бути уважнішим. Під pгаданою Вами статтею стоїть посилання на сайт “УП. Київ.” Ось джерело статті http://kiev.pravda.com.ua/news/4f746e754f279/

      Свої коментарі я подавала внизу й вони були такого змісту: ” Для того, щоб щось коментувати – треба бачити проект. Мене в Міноборони запевнили, що це виключно територія військової частини, а Попов сказав, що ліс не чіпатимуть і ще раз наголосив, що це територія військової частини. Найближчим часом я планую ознайомитись з проектом безпосередньо.”

      Ви маніпулюєте й перекручуєте факти. Погодьтесь, це далеке від “здорово”, яке Ви мені приписали.

    • Uncle Ы 31 Серпня 2012 at 19:34

      > Посмотрите на космический снимок этой территории. Там лес не менее густой, и тоже Национальный парк по Вашему должен быть.

      Вы дурак?

      Вот куча фотографий того, что находится на территории бывшей ВЧ:

      http://pioneer-club.org.ua/photo/obekt_a1510_kocjubinskoe/001/30-0-672

      Кустов там много за 20 лет выросно, осталось прилично бетона, асфальта, кирпичей. А леса что-то не видать. Да и немудрено, откуда лес на территории бывших оружейных складов, которые, кстати, никто не сносил?

  9. Iruna 31 Серпня 2012 at 11:13

    знову за рибу гроші (((. Вас просили прокоментувати проект генерального плана м. Киева , а саме «ПЛАНУВАЛЬНА МОДЕЛЬ ТА ВАРІАНТИ РОЗВИТКУ м. КИЄВА…. житлових мікрорайонів в районі селища Коцюбиньське… із зміною їх функціонального призначення;» ((( я зазначу, что стойть МНОЖИНА !!!
    чи там вже не ліс росте ?
    а про дітей, паркани, депутатів..скілько можна !!, чи Ви вважаете, что на форумі сліпоглухнімі знаходяться ?

  10. владимир 31 Серпня 2012 at 13:23

    Да вот конечно “BIONIC Hill” может быть и здорово для поселка. Будут инвестиции, будет развитие, хорошие дороги, транспорт, инфраструктура а может быть и метро. И это неплохо для жителей поселка.
    Разговор ведется о ДВОЙНЫХ СТАНДАРТАХ. Критикуя все что делается и неделая ничего реального – это балтология и желание быть на плаву в професии журналиста. Вспомните как Вы вели себя на последнем собрании в клубе по земле: Вы стояли у входа на сцену, молча , без пламенных речей но с видом что вы все контролируете, а главное чтобы Вас все видели. Нельзя бездоказательно обвинять Вас в отработке чьих-то корысных интересов, но то что это ПИАР это явно видно.

    • Uncle Ы 31 Серпня 2012 at 19:30

      А можно поподробнее про двойные стандарты? А то я никак не вкурю, где Вы их находите?

      > Критикуя все что делается

      А что хорошего сделали власти Коцюбинского за последний год, не считая сомнительно пахнущей кишечной палочкой реконструкции озера? Ничего. Да и озеро до ума довсети не смогли – паспорта рекреационного объекта у пляжа как не было, так и нет. Одно вранье. Садовский просто смешон. Какая разница, какая СЭС анализировала воду, Ирпенская или Киевская? Киевская даже лучше, ибо и ежу понятно, что Ирпенская, как зависимая, нарисует все, что угодно.

      > не делая ничего реального

      Субботники вполне реальны. Мало? Ну, надо просто житьв тех домах, чтобы было несложно понять, что это не все, что делается. А вот собрания в клЮбах – это таки балтология.

    • Олег 5 Вересня 2012 at 15:29

      Откуда взяться дорогам вокруг “Бионик парка”??? Их кто нибудь разрабатывал?? Учитывал?? Если да, то на чьей территории? “Бион.парк” киевский,а дороги Коцюбинские? Здорово придумано)

      • Uncle Ы 14 Вересня 2012 at 12:50

        Кому там нафиг сдалось то Коцюбинское, если проще и дешевле будет продолжить Синеозерную или следующую за ней просеку к северу до бывшей в/ч прямо из Киева от Кольцевой? И короче, и не нужно с коцюбинскими нариками и алкашами в лесу пересекаться. По дороге домой пересичный киевский программист не только не будет прыгать на своей кредитном пыжике по переездам на Пономарева, а еще и в Ашан сможет заехать без особых напрягов…

    • Олег 5 Вересня 2012 at 15:30

      ” Будут инвестиции, б…” – куда инвестиции?? В Киев? так кому хорошо от этого?)

  11. Олег 10 Жовтня 2012 at 21:40

    Ну шо ИрЫно, просрали вы свои гроши). Не на ту лошадку поставили))

  12. Iruna 12 Жовтня 2012 at 08:46

    Да грустно все это (( когда ” борцы” оказываются в кустах, отказываясь отвечать на конкретно поставленные вопросы..свой вопрос я еще
    31.08.2012 у 11:13 задала, но куда там..то психи звонят, то кандидаты никак не закончатся )))

  13. Олег 13 Жовтня 2012 at 13:16

    Киев может свои схемы перерисовывать. Нет там и не будет территории Святошинского района.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539