Коцюбинське посунуло свої межі на територію Києва? ФОТО

2

На розі вулиць Пономарьова та проспекту Палладіна у Києві, невідомі встановили знаки “Київ” і “кінець Києва”, хоча до справжньої межі міста ще декілька кілометрів.

Як повідомляють столичні мешканці, нові знаки з’явилися зі сторони селища Коцюбинське.

“Ще недавно відповідні знаки стояли на своєму місці, тобто на в’їзді у Коцюбинське, де і проходить фактична межа міста, але тепер на місці знаків залишились лише порожні стовпчики”, – розповіла киянка Вікторія.

За її словами, так само зникли таблички “міська смуга” на виїзді з Коцюбинського по вулиці Робітничій у напрямку Києва.

Утім, ділянку лісу, якою проходить вулиця Пономарьова, і яке обліковується за Святошинським лісопарковим господарством, Коцюбинське оголосило своєю територією і вже роздало земельні акти у цьому лісі фізичним особам.

Фактично на сьогодні площа Коцюбинського складає 87 гектарів, але селищна рада намагається прибрати до рук 4 тисячі гектарів столичного лісу.

Як відомо, на засіданні 28 лютого Київрада погодила проект землеустроюпро збільшення меж Києва на 1,4 тисячі га, зокрема і за рахунок зарахування до меж столиці 87 га Коцюбинського.

Фото надані читачами УП

Українська правда. Київ

2 коментарі

  1. Дмитро Хмельницький 28 Лютого 2013 at 19:54

    Клоуни. З таким самим успіхом варто ці знаки на Хрещатику поставити. Або між Адміністрацією Януковича і КОДА Присяжнюка )))

  2. Игорь 1 Березня 2013 at 00:00

    Те знаки,что были раньше появились летом. Так что не стоит нервничать.А границы населенных пунктов обозначают совершенно другими “знаками”. Эти для автомобилистов. Автор, спи спокойно. В стране порядок))

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539