Київ просить область укласти договори з “Київпастрансом” для обслуговування коцюбинчан

0
У Попова підтвердили, що в транспорті киянам видають фальшиві квиткиСтолична влада звернулася до обласних чиновників з проханням дозволити КП “Київпастранс” обслуговувати маршрут “Коцюбинське-Київ”.Київська облдержадміністрація надіслала відповідь на звернення заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, де йдеться про необхідність проведення конкурсу задля отримання права на обслуговування маршруту “Коцюбинське-Київ”.

“Розуміючи соціальну значимість транспортного сполучення смт Коцюбинське з м. Києвом,  з метою вирішення порушеного питання мною  було направлено лист до Київської обласної державної адміністрації, з пропозицією відповідно до пункту 55 (5) Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, розглянути можливість укладання договору з автомобільним перевізником КП “Київпастранс” (що обслуговує автобусний маршрут загального користування №97, траса руху якого пролягає від станції метрополітену “Святошин” у напрямку смт Коцюбинське), один раз на строк до трьох місяців, після чого виставити об’єкт на конкурс,” – йдеться у відповіді  Анатолія Голубченка на звернення депутата Коцюбинської селищної ради Ірини Федорів.

Нагадаємо, ще восени минулого року влада Києва погодилась надати нові автобуси для обслуговування громади селища, але у листі за підписом заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, йшлося, що в КОДА за кілька місяців так і не дали відповіді на їхню пропозицію.

Зараз результати конкурсу, згідно з якими минулого року право обслуговувати приміські маршрути Київської області виграв одеський перевізник, прокуратура визнала недісними й поновила права автомобільних перевізників Київщини.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539