Прокуратура: конкурсний відбір маршрутників на Київщині відбувся з порушеннями

0
Прокуратура Київської області провела перевірку додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт в діяльності конкурсного комітету з проведення обласних конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, віднесених до компетенції Київської обласної державної адміністрації.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

“Під час перевірки виявлено численні порушення вимог чинного законодавства про автомобільний транспорт, що в свою чергу позбавило окремих суб’єктів господарювання права здійснювати перевезення на автобусних маршрутах загального користування,” – йдеться повідомленні.
На усунення виявлених порушень прокурором області 27.02.2013 на адресу голови Київської обласної державної адміністрації внесено подання про їх усунення, ініційовано питання про притягнення до відповідальності винних осіб.
За результатами розгляду 28.02.13 подання, права автомобільних перевізників поновлено.

Нагадаємо, що голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк заявляв, що одеський перевізник конкурс виграв на законних підставах.

Вчора Присяжнюк звільнив начальника управління промисловості, транспорту та зв’язку Київської ОДА Сергія Діденка і пояснив це таким чином:  “Мені потрібні керівники, які захищають інтереси держави і громади, а не збурюють суспільство”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539