Сестра Мельника зреклась головування у земельній комісії (ВІДЕО)

1

Депутатка Ірпінської міської ради Олена Мельник за власним бажанням облишила головування у земельній комісії ради.

Членкина Партії Регіонів написала заяву за власним бажанням. Її депутатам не зачитували.

“Я заяву бачив. Вона написала її 5 серпня, тобто до втечі Мельника. Тоді він був під домашнім арештом,” – говорить депутат Ірпінської міської ради Богдан Мельничук.

Головою комісії депутати обрали “регіонала” Володимира Гульчака – генерального директора “Укрдержліспроекту”.

Це призначення сталось напередодні професійного свята Гульчака – Дня лісника.

“Так, запитання є?.. Він відсутній. Сьогодні у святковий день працівників лісового господарства, тому він з поважних причин відсутній. Він дав згоду і сказав, що буде працювати. Є запитання? Нема? Тоді будем голосувати… 26 “за”, 1 – “проти,” – резюмує головуючий Скржинський.

“Неможливо працювати у лісовому господарстві і не любити ліс. Це просто неможливо! І жодні міські пейзажі не замінять для лісівників різнобарвної палітри краєвидів,” – заявляє Гульчак на офіційному сайті “Укрдержліспроекту”.

Попри задекларовану публічну любов до лісу, за словами депутатів Ірпінської міської ради, Володимир Гульчак і як депутат, і як член земельної комісії, підтримує ті рішення, за результатами яких у громади Ірпеня, яка мала близько 4 десятків парків,  замість “різнобарвної палітри краєвидів” з’явиляються суцільні “міські пейзажі”.

Сестра утікача Петра Мельника, попри те, що перестала бути головою комісії, залишається її членкинею й має, як і мала тут, право голосу.

Нагадаємо, прокуратура Київської області повідомляла, що Ірпінська міська рада в порушення закону без аукціону надала підприємству ПАТ “Київське спеціалізоване ремонтно-будівельне товариство”, яке очолює депутатка Олена Мельник, земельну ділянку.

27 жовтня 2011 року на сесії підприємству Олени Мельник віддали загалом 6 земельних ділянок за заниженою ринковою вартістю.

1 Comment

  1. партизанка Зоя 15 Вересня 2013 at 23:15

    Облышыла головування, но не избежит ответственности за свою преступную деятельность по грабежу Ирпеня! Пусть идет прямиком в прокуратуру-сдаваться!

    92.49.205.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539