Борзило про Аляску: ми просто зібрались, купили білєти… жили там в доміку

1

ikra_borzilo_alaskaАвторка: Олена Жежера

Після того, як редакція Сайту громади Приірпіння довідалась про відпочинок депутатів облради та Ірпінської міської ради, Ігор Борзило вирішив розповісти про те, як він організовує свій час так, щоб встигати не лише керувати містом, але й побачити світ.

За словами другого першого заступника міського голови Ігоря Борзила, який також є депутатом Київської облради від Партії регіонів, цього разу він святкував Новий рік вдома:

“Новий рік я зустрів у сім’ї вдома: з мамою, жінкою, з дітьми; а в дві години ми на площі на главній біля мерії поставили сцену, гурт барабанщиків, гурти були… гарний салют…Зібрались, я так думаю, не менше двух тисяч мешканців нашого міста. Всім дуже сподобалось, співали. Це Ігор Вишняков (організовував – прим авт.) і я особисто, ну більше так Вишняков зі мною, ми радились, як його зробити”.

Але це не завадило другому першому заступнику голови Ірпеня вже 5 січня додати в соцмережу “Однокласники” фото – Буковель-2014.

bukovel

Борзило підтвердив журналістам інформацію, що депутат Київської облради Вадим Башун та депутат Ірпінської облради Валерій Пєший теж вдома не залишились. Вони вкотре разом поїхали витрачати кошти за кордон:

“Він (Башун- прим.авт.) зараз на відпочинку, далеко за межами України, буде після тринадцятого.. Точно не знаю де, на Восток кудись полетів, може Китай, може В’єтнам.Так, може і в Емірати.. я точно не знаю..”

Нагадаємо, “регіонал” Башун та опозиціонер-прогульник Ірпінської ради Пєший, які за інформацією “Української правди” причетні до дерибану Біличанського лісу, у 2012 році майже одночасно виставили світлини з спільного відпочинку на на Камчатці.

habarovsk

Пєший, який став кандидатом на виліт з Ірпінської ради саме за прогули сесій, своє дозвілля проводить таким чином.

peshyi_ikra_2012

Повертаючись до спільного відпочинку з Башуном та Ареф’євим на Алясці, заступник міського голови Борзило запевняє: коштувало все це не так дорого, як може комусь здатись на перший погляд.

“Їздили на Аляску… Був там Вадим Башун і Ареф’єв, там були і депутати обласні…”

Alaska_hotel

“Ми просто зібралися, купили білєти, замовили там якусь… жили там в доміку на березі річки, самі собі їжу готували, рибу цю ловили… ну, там був у нас один китаєць якийсь, який допомогав нам,” – додає Борзило.

ikra_borzilo_alaska

От такі бутерброди, з слів першого другого заступника міського голови Ірпеня, депутати самі собі готували на Алясці.

“Тоді я вже був заступником міського голови. Зарплата в мене 6 тисяч гривень. Квитки купив за рік до поїздки, вони обійшлися в 1 тис доларів. Ми були там тиждень. Ліцензія на тиждень на вилов риби – 60 доларів. Я зловив одну рибу, розміром з себе,” – розповідає Борзило.

borzilo_ryba

Хоча зараз розцінки на вилов одного палтуса на сайті компанії свідчать – за вилов 1 риби там треба сплатити 225 доларів.

З слів “регіонала”, його колега-депутат Сергій Ареф’єв за два дні нічого не вловив, поміняв квитки, які коштували в районі тисячі доларів, й поїхав додому.

Ігор Борзило наголосив на тому, що між опозицією і владою в регіоні дійсно немає суперечок й вони діють доволі злагоджено.

“З Пєшим я нікуди не їздив, хоча так добре спілкуюсь і знаю. Я вважаю, що в такому місці як Ірпінь, маленькому, взагалі не повинно бути суперечок міжпартійних, політичних – у нас одна справа (наприклад, в опозиційного Пєшого та провладного Башуна – вже 5-й рік триває спільна справа – дерибан Біличанського лісу, для чого в Коцюбинській селищній раді створена міжпартійна депутатська група – “Спільна мета” – при. авт.) Маленьке місто, більше турбують проблеми нашого міста, наших мешканців – я думаю, нам треба об’єднуватись,” – пояснює Борзило.

Але політик зазначає, що для годиться суперечки таки будуть:

“Будуть в нас суперечки, тому що вимоги політичних партій є і їх виконувати… ну, так в усьому світі є – є опозиція, і є правляча партія, але в такому житті в приватному – це не заважає. Тому що в любому випадку треба домовлятись, вирішувати питання треба не кардинальним методом, а перемовинами”.

Борзило зізнався, що у свій вільний час не лише подорожує, але й грає в хокей, теніс, та ходить в море під вітрилом. От тут – він підкорює водний простір Мальдів.

borzilo_maldivy_vitrylnyk_2011

“Виндсерфінг також люблю, на кайті пробую навчитись – але поки тільки теорію і з маленьким таким парашутом… Я скажу, якщо добре час організувати, то часу вистачає даже краще, ніж нічим не займатись, це краще, ніж перед телевізором сидіти, пити пиво,” – дає настанови політик.

А поки телефоном Борзило розповідає журналістам, що пиво пити негоже, в “Однокласниках” на Різдво з’являється от таке фото.

pyvo

Постає логічне питання, якщо в Ігоря Борзила стільки часу йде на зайняття спортом, то чому в Ірпені він як перший другий заступник голови не реалізовує спортивні ініціативи?

“Да, є проблема, є.. Я скажу, що в наших планах цією проблемою зайнятись найближчим часом. Ми будуємо… вже виграли грант по будівництву скейтпарку у парку Перемоги будум будуватись навесні, вело доріжки хочемо зробити – це я з губернатором особисто перемовини веду – в лісі між Києвом і Ірпіньом, так називає мий Біличанський ліс. Там є можливість зробити велодоріжки,” – розповідає Борзило.

Оскільки мова йде про Біличанський ліс, де після скандального дерибану ділянки має і депутат обради Вадим Башун, і депутат Коцюбинської селищної ради Владислав Євстифєєв, то журналістів цікавить, чи бува велотраса не пройде по приватній власності депутатів.

Таке питання розсмішило Ігоря Борзила.

“Ну, я не знаю, де там ділянки Башуна,” – віджартовується він.

Башун, за словами Борзила, з ним плани щодо своїх ділянок у Біличанському лісі не обговорював.

“Я вам так скажу, в усякому випадку в нас розвиток буде, будуть будуватись і цей процес ми зупинити не можемо, але цей процес треба перевести в такий розумний шлях, щоб розвиток був без шкоди для… і для екології, і для всіх тих дерев, які ростуть, щоб якщо щось зрізано було, то щоб посадили вдвічі більше – отоді буде порядок, а так…,” – не закінчує думку Борзило.

У розмові з журналістами другий перший заступник міського глови погодився, що будівництво, яке в Ірпені відбувається в ручному режимі, має бути якимось чином систематизоване й повинно бути в законодавчому полі.

Авторка: Олена Жежера, журналістка.

1 Comment

  1. Ваня 26 Лютого 2014 at 14:05

    Для достойной жизни денег всем не хватить. Только чотким пацанам от ПР.

    94.179.163.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539