Коцюбинське у синьо-жовтих кольорах

2

kotsubynskeУчні школи  № 18вирішили зробити знак на в’їзді в селище більш патріотичним.

До цього він був зелено-жовтим.

“Я знала, що по всій Україні відбуваються флеш-моби на в’їздах в населені пункти. Моя сім’я допомогла закупити фарбу. Я ж знайшла охочих, які поїхали в 4 ранку фарбувати. Були зі мною мої однокласниці: Настя Каплун і Віка Духніч”, — розповідає Анастасія Матвієнко, учениця школи № 18.

Люди дивилися на них, перешіптувалися, але не підходили. Світанок дівчата зустріли за роботою.

foto2

“У школі, хто дізнався, — всі були в захваті. Кажуть — стало краще. З-поміж вчителів про це знає тільки одна вчителька, але я думаю, їм таке теж сподобається”, — додає Матвієнко.

Хлопці з дівчатами йти не захотіли. Їх супроводжував батько Насті. Так знак виглядав до того, як до нього взялись патріоти (зелені літери на облізло-білому тлі).

foto3

І так вони завершували втілення свого задуму.

foto4

Редакція вирішила поцікавитись у директора школи Ігоря Лошицького, як він ставиться до такої ініціативи своїх підопічних.

На рінгтоні в директора незмінно стоїть гімн України.

“Ну то що, це нормально! Він там ніби був синьо-жовтий? Ні? Ну, а що ми? Ми виховуємо патріотів”,  пишається дівчатами Лошицький.

kotsubynske

Нагадаємо, Настя Матвієнко не побоялась піти до селищної ради, щоб розповісти на камеру про проблеми селища. Вона стала наймолодшим колумністом за всю 4-річну історію “Сайту громади Приірпіння”.

2 коментарі

  1. Ольга 22 Травня 2014 at 16:43

    Молодці, вітаю Вас, і дуже рада що Ваші батьки Вас пітримують і ростять таких патріотів. Більше б такої молоді як Ви, і деяким дорослим потрібно повчитися в молодого, підростающого покоління.

    195.78.112.**

  2. Леся 22 Травня 2014 at 16:43

    Молодці дівчата! Пишаюсь нашою молоддю. Так тримати! Раджу усім брати з них приклад.

    195.78.112.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539