При дорозі пограбували жінку: міліція на виклик не приїхала

1

На виїзді з Бучі у напрямку до Гостомеля поблизу тенісного клубу “Кампа” невідомий  пограбував гостомельчанку.

Це сталося близько 19:00, коли надворі було ще світло.

Мешканка Гостомеля Алла поверталася з роботи й побачила, що до неї наближається дивний чоловік.

“Я обернулася, побачила чоловіка в темних окулярах та в кофті з капюшоном. Ще подумала: чого це він у таку спеку так вбрався… Коли спустилась з гірки від табору “Променистий” до “Кампи”, хлопець почав мене наздоганяти”, — бідкається гостомельчанка Алла.

“Якраз повз проїздила фура. Стало шумно, і я відчула якийсь поштовх у спину. Одразу не зрозуміла, що це… А потім такий же розряд у шию. Тоді зрозуміла, що це електрошокер”, — додає постраждала.

Чоловік зірвав із жінки золотий ланцюжок і намагався вирвати сумку, але смілива жінка не дозволила йому цього зробити. Вона почала відбиватися: “Мені було дуже шкода віддавати сумку, там були усі мої документи, а ще водійські права, які я щойно отримала”.

Сумку злодій так і не забрав.

“Найбільше засмутила байдужість водіїв, які проїздили повз нас. Бійка між нами була просто біля дороги — і ніхто не зупинився”, — пригадує Алла.

campa

До речі тут, поблизу тенісного клубу, власником якого є депутат облради, екс-“регіонал” Сергій Ареф’єв, немає жодного ліхтаря. У той же час депутат-забудовник Ареф’єв знаходить кошти, аби зводити на цьому місці нову багатоповерхівку.

Жінці вистачило сили й мужності постояти за себе. Вона навіть встигла викликати міліцію. Але правоохоронці пояснили їй, що приїхати не зможуть: весь особовий склад задіяний на виборах.

Міліціянти лише пізно увечері приїхали до жінки додому, але наперед сказали, що вона не зможе упізнати злочинця за їхньою базою, бо на ньому були чорні окуляри.

“Не знаю, що й сказати. Тільки тепер прихожу до тями, а перед очима цей молодий хлопчина 20 років, що так зухвало виривав мою торбину з рук… Та сліди від електрошокера. Син каже, що,  напевне електрошокер був розряджений, а то б я упала від розряду”, — говорить Алла.

shok

Алла пригадує, що кілька днів тому її подружку пограбували у Бучі, приставивши до горла ножа. Це сталось біля супермаркету АВС десь о 21:00. Двоє молодиків забрали золото й утекли.

“Камери спостереження зафіксували цих хлопців. Але сам випадок — ні. Буча перетворюється на Троєщину, привіт гоп-стопу 90-х”, — додає жінка.

За роз’ясненням ситуації ми звернулися до начальника Ірпінської міліції Вадима Рупенка.

Він пояснив, що за цим фактом уже ведеться перевірка.

“Дійсно, особовий склад був задіяний на виборах, але не весь. На 102 повинні фіксувати й реагувати на усі звернення громадян. Вчора в нашому регіоні було 40 викликів, на 20 з них я був особисто”, — запевняє Рупенко.

“Стосовно постраждалої, то перекажіть їй, нехай під’їде до нас у відділення, дасть пояснення”, — рекомендує Рупенко.

Гостомельчанка не проти поспілкуватися з правоохоронцями, але у те, що знайдуть винних, не вірить.

Якщо хтось проїздив повз у цей момент і може дати свідчення або має запис відеореєстратора, редакція “Сайту громади Приірпіння” просить надати свідчення або відео.

1 Comment

  1. сергей 30 Травня 2014 at 11:18

    Ох и трудно нариков искать, да? он же в ближайшей аптеке в течении двух трех дней засветится. в каждой аптеке свой постоянный контенгент, который еще и без очереди за шприцами лезет, и по приятельски заигрывает с аптекарями, знакомы то они давно. А милиция, что, она за мзду от нариков и живет, рожи свои наедает, а при звонке с просьбой приехать говорит : 500 грн и приеду

    62.80.189.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539