Сайт селищної ради Коцюбинського розміщений на Іркутському сервері РФ

0

Днями активісти Приірпіння відзначили: селищна рада нарешті зареєструвала сайт на gov.ua.

“Майже всі сайти рад Приірпіння мають закінчення gov.ua . Торік ми дотисли Ірпінську міську раду. Тепер  – Коцюбинську. На офіційні депутатські звернення я отримувала відповідь, що сайт належить фізичній особі. Це був просто нонсенс. З цього випливає, що всі рішення, які мали опубліковуватись на офіційному сайті просто не могли вступити всі ці роки в силу,” – зазначає депутатка Коцюбинської селищної ради Ірина Федорів.

“Але ми всі розуміємо, що нашою радою курує, як і регіоном, кодло екс-регіоналів. Їм абсолютно все одно, що є указ Президента України про надання лісу статусу нацпарку. Це селище давно вже стало Коцюбинською Народною Республікою і її населення складається з кількох десятків людей (депутатів) і 1 селищний голова. І всі ці 5 років страждає захоплена зграйкою недоучок громада. Більшість з КНР-івців перед виборами добре маскуюється. Але їхню природу можна виявити. Як з’ясувалось, тепер уже офіційний сайт селищної ради тримають на сервері Російської Федерації в Іркутську. Такі дії в умовах війни навіть коментувати важко.

Безымянный

Втім це не суперечить природі селищного голови, який двічі відмовився виходити з партії регіонів – один раз після розгону мирного майдану, а другий раз після перших вбивств на майдані. Та й отець-депутат Микола Ільницький у нас преспокійно отримав мільйон від екс-міністра Олександра Клименка, якого оголосили у розшук. Що тут дивуватись? Те, що вони такі – не дивно. А от чого громада терпить таке – це питання до кожного з нас,” – наголошує Федорів.

Сайт, який рада позиціонувала як офіційний (kotsubynske.info), а тепер отримав домен gov.ua досі розміщений на платформі uCoz, головний офіс якої розміщений у Москві.

Відтепер у Приірпінні лише Гостомельська селищна рада залишається без офіційного сайту із закінченням gov.ua, а Коцюбинська селищна рада після створення офіційного сайту продовжує використовувати для розміщення сервер держави-окупанта.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539