Опитування: майже 65 % коцюбинчан висловилися за приєднання до Києва

0

Результати опитування “Громади Приірпіння” довели, що мешканці селища Коцюбинське хочуть приєднатися до Києва. Менше 20 % (72 людини) проголосували за приєднання до Ірпеня.

“Щодо того, хто голосував за Ірпінь – я не сумніваюсь, що це депутати Коцюбинської селищної ради та голова, а це три десятки, та апарат ради. Можливо, ще кілька десятків людей з команди міського глови Ірпеня Володимира Карплюка. А прості громадяни сказали своє слово,” – наголошує коцюбинчанка Ольга Матюшина.

Її думку підтримує і вдова загиблого комбата коцюбинчанка Олена Гуменюк:

“Результати нікого не здивували, бо ми збирали підписи ще в квітні й травні і люди підписувалися за Київ і проти Ірпеня. А те, що зробили депутати без опитування громадської думки – це ганебно”.

Безымянный

18 % – до Ірпеня, 9,5 % висловилися за те, щоб селище зберегло статус кво і ще 8,5 % за те, щоб і Київ та Ірпінь прийшли із конкретними пропозиціями для обговорення громади і лише потім ці респонденти готові визначитися, куди приєднатися.

Але 64 % респондентів висловилися безапеляційно за приєднання до Києва.

Без імені

“Можна було б звинуватити аудиторію “Громади Приірпіння” у заангажованості. Але на сайті Коцюбинської селищної ради теж проводили опитування. І його результати більш, ніж красномовні,” – говорить Наталія Коломієць.

Без імені

Більше того, у 2013 році соціологи центру SOCIS провели професіне соцопитування і опитали рівно 400 коцюбинчан. Майже 50 % тоді висловлювалися більше за приєднання до Києва.

“Громада Приірпіння” до вересня місяця проводить наступне опитування, аби з’ясувати на яких умовах беруть дітей в дитсадки Пріирпіння (Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Коцюбинське). Редакція запрошує читачів взяти активну участь у розміщеному на головній сторінці опитуванні, щоб громада мала уявлення, як змінилась динаміки з 2013 року.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539