День незалежності: у Бучанському межигір’ї завалили ворота

0

Про акцію у Facebook до Дня незалежності повідомив активіст Віктор Бархоленко. Саме його нещодавно побили за захист зелених зон Бучі. 

“Цей паркан – це символ корупції. Після рішення вищого спеціалізованого суду, який повернув ліс громаді, він перешкоджає доступу бучанців до рекреаційного ресурсу. Міліція ж стала не на бік громади, а охороняла майно родини екс-нардепа комуніста Ігоря Калетніка, який зараз перебуває у розшуку,” – наголошує Бархоленко.

Головний міліціянт Приірпіння Ігор Падюк переконував журналістів 1+1 у тому, що  правоохоронці тут, аби громада не травмувалась під час демонтажу паркану.

Попри все громада спромоглася завалити ворота.

“Старт покладений. Тепер громада має повне право користуватися лісом. Якщо хтось закриє вхід на територію, то це буде порушення закону про безперешкодне користування лісом,” – наголошує Євген Мельничук, який попри те, що нещодавно постраждав від нападу невідомих за захист зелених зон, прийшов на повалення паркану.

У вівторок зранку невідомі особи змонтували ворота, які повалила громада назад.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539