Чому екс-регіонал Садовський “ліг” під Даніша?

0

Напередодні дня тиші у селищі Коцюбинське рознесли листівки від імені селищного голови екс-регіонала Вадима Садовського.

“Я… прийняв рішення зупинити свою виборчу кампанію, щоб дати дорогу молодому кандидату… 25 жовтня особисто я голосуватиму за Даніша Сергія Павловича,” – пише Садовський.

Багато Коцюбинчан не повірили, що ці листівки правдиві і почали телефонувати до ТВК. Там їм повідомили, що у телефонній розмові Садовський наголосив, що дійсно вирішив зняти свою кандидатуру, хоча за законом це неможливо і він все одно буде у бюлетені як кандидат, а відтак має шанси виграти вибори.

Цікаво, що звернення Садовського надруковане на схожому папері, як і агітпродукція Нових облич.

Безымянный

Здивування мешканців селища цілком виправдане, адже є аудіозапис одковення Садовського. Напередодні виборчої кампанії він сказав от такі слова про кандидата, якого сьогодні раптом вирішив підтримати:

“Всі ж знають хто такий Даніш. Я ж говорив і Карплюк і више стоящему, що якщо буде іти Серьога, то всі жителі посьолка знають хто такий Серьога, так чи інакше… Ну вот я например Серьогє Данішу сказав, що его не вижу соперником. От якщо зараз мені стать Даніш і Садовський і іти, хоть який би хєровий Садовський не був.. Хай агітірують, ще ж не вечір…”

Всім, хто сумнівається в тому, що це було сказано Садовським особисто, можуть ще раз прослухати аудіозапис.

Що ж спонукало екс-регіонала Садовського, який казав пару місяців тому: “Садовський бил, есть и будет!” та “Нє віжу сопєрніков покамість ні в ком” взяти і передумати? І про згортання якої кампанії йдеться у листівці?

Я особисто не бачила жодної листівки Садовського, не чула про жоден публічний виступ чи зустріч з виборцями. Не знаю про випадки агітації. Я знаю лише одне – Садовського давно не бачили не лише у селищі, а й у селищній раді. Останні сесії збираються без нього.

Не виключено, що це сталося завдяки роботі активістів і зокрема Ольги Матюшиної, яка вимагала в прокуратури ініціювати антикорупційні розслідування у зв’язку з діяльністю Садовського.

“Я давно попереджав, що Садовський не є реальним кандидатом на цих виборах. Його діяльність і безвідповідальність на цій посаді давно зробили його “збитим льотчиком”.Знаючи Володимира Карплюка для мене було очевидно, що він не дозволить мати на жодній посаді у селищах Приірпіння людей, які йому непідконтрольні. Карплюк звик керувати регіоном особисто у диктаторський спосіб, що і підтверджує висування на селищного голову Коцюбинського цілком залежного кандидата – Даніша. Садовський їм потрібен був тільки як політичний унітаз, в який можна злити весь бруд,” – говорить АТОвець Ігор Домбровсткий, який на громадських засадах працює в регіоні і допомагає активістам уже 6 рік.

“Зняття Садовського на користь Даніша можемо вважати  псевдо відходом Садовського від справ в Коцюбинському, бо, очевидно, цей екс-регіонал продовжує бути в команді “Нових облич” Карплюка до моменту здачі в експлуатації комплексу “Атлант”, який побудували на території колишнього ДОКу – власності родини Садовських. Знаково, що один із керівників Атланту Олександр Шубін йде у Ворзелі до Ірпінської ради від “Нових облич” Володимира Карплюка, який фігурує у антикорупційних розслідуваннях ЗМІ. Таким чином Садовський просто отримав економічні гарантії й вимушений підтримувати Даніша, про якого так щиро й негативно відгукувався ще кілька місяців тому,” – додає Домбровський.

Оскільки зняття відбулося в останній момент і Садовський залишається в бюлетені, це говорить про те, що торги між дерибанниками і забудовниками тривали до останнього.

Авторка: Ірина Федорів, виборець

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539