Звіт за місяць роботи

0

Досягнуті домовленості з “Київхлібом” щодо встановлення 2 кіосків у селищі, де продаватимуть хліб за нижчою ціною. Це так званий “соціальний хліб” для населення. Сподіваюся і виконком, і депутати підтримають це питання.

На вулиці Робітницій після мого звернення до Київради проведений ямковий ремонт. Також проведені переговори з головою Святошинської РДА, щоб у новому році Київрада заклала гроші в бюджет для капітального ремонту вул. Робітничої. Ілля Сагайдак надіслав відповідне звернення до Київради.

У свою чергу ми просимо столицю подовжити чинні маршрути комунального транспорту, щоб демонополізувати ринок і зменшити ціни на проїзд. Київрада пообіцяла вивчити це питання. Сподіваюся в новому році у нас буде результат для громади. Прошу всіх також підтримати електронну петицію до Київради, яку після мого звернення ініціювала мешканка селища Наталія Коломієць.

Також ми звернулися до “Ашану” з проханням об’єднатися з “Епіцентром” і подовжити маршрут до їхнього гіпермаркету.

Щодо ремонту центральної вулиці у селищі, то за попередніми підрахунками нам знадобиться від півмільйона до  мільйону гривень (залежно від якості ремонту).

Відповідне звернення направлене до облради, зокрема і на бюджетну комісію. Будемо просити додаткові кошти, оскільки для бюджету селища це чимала сума. Також до облради та Держгеокадастру було направлене звернення стосовно пошуку місця для нового кладовища поблизу селища. За відсутністю землі у селища область має нам сприяти у вирішенні цього питання.

Як і обіцяла, в раді проведений аудит роботи попередньої влади. На жаль, працівники попередньої каденції навіть не передали належним чином справи. Зараз ми вивчаємо результати аудиту й найближчим часом проінформуємо громаду. Стало зрозуміло, що нашу УЖКГ “Біличі” де-факто банкрут. Їхній борг складає близько 7 мільйонів перед водоканалом. За послуги вони чомусь не розраховувались останні роки. Загальний борг становить десь 16 мільйонів.

Щодо скандалу довкола їдальні в школі. Так, це відповідальність Ірпеня, але ми можемо і маємо справедливо вимагати від Ірпеня належного рівня обслуговування. Не можна ставити лавки й робити зупинки перед виборами для піару, якщо потім політики Ірпеня жаліються, що не можуть вирішити питання, які відбиваються на здоров’ї наших дітей. Я особисто буду ходити туди по можливості їсти й перевіряти якість харчування. Приходитиму без попередження.

Також ми організували прибирання узбіччя вздовж Пономарьова.

Безымянный

Також звернулися щодо рубок сухостою до лісників. Виявилося, попередня влада не давала належним чином працювати комунальникам, бо для них це був не ліс, а “деревинна рослинність” та приватні ділянки. Сподіваюсь тепер у нас не буде повне порозуміння.

Народні депутати підтримують нас і виступають за збереження Біличанського лісу. Ольга Червакова звернулася до Мінекології з проханням виділити кошти на винесення меж нацпарку в натурі, щоб дерибанні питання не спонукали політиків йти до влади й не працювати. Хочеться вірити, що наступного року це питання вирішиться й спокуса дерибану нікому не заважатиме плідно працювати.

Розпочали процес стерилізації собак. Прохання не намагатися їм нашкодити, бо в стерилізацію з бюджету ми вкладаємо коти, а якщо забрати стерилізованих собак, на їхнє місце прийдуть нові, бо вони живляться з сміттєбаків. Стерилізовані собаки будуть знати мешканців будинків й соціалізуватися. Інакше цю проблему ми не вирішимо ніколи. Вони мають не пускати нових собак на свою територію.

Щодо проблем АТОвців селища, то будуть проведені перемовини з головою облдержадміністрації.

Безымянный

Хоча після скандалу в ЗМІ заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк вже переконує, що ситуацію, яку він сам же загострив –  він залагодить.

Я рада запросити всіх коцюбинчан на новорічні свята на святкові заходи, які ми організовуємо у селищі. Із графіком свят можна ознайомитися на офіційному сайті www.ksr.gov.ua.

Безымянный

Розгорнуті звіти про свою роботу я щодня оприлюднюю на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Та у групі “Громада Коцюбинського”.

Сподіваюся, що попри труднощі, які виникають із депутатським корпусом, ми приймемо бюджет й у новому році нам вдасться плідно працювати для громади і звітувати про результати роботи. Щиро дякую громаді, яка не є байдужою й відвідує сесії ради. Хочу вірити, що депутати таки сформують депутатські комісії й почнуть працювати у профільних напрямах і будуть звітувати перед виборцями й повідомляти про дати засідань комісій.

Нас вибрала громада. Ми підзвітні коцюбинчанам і хочеться комусь чи ні, а країна змінилася й таємно від громади ніхто проводити сесії та комісії не буде. Громада завжди має право знати. Місце має знайтися в залі засідань для кожного громадянина, хто виявив бажання нас контролювати. Питання, які стосуються розвитку всієї громади можуть вирішуватися лише на громадських слуханнях і думка громади під час голосування має бути врахована.

Долучайтеся до місцевого самоврядування й давайте разом робити селище, де живемо ми з своїми дітками, кращим.

Без іменіАвторка: Ольга Матюшина, селищна голова Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539