Нетверезий водій збив на смерть 18-річного хлопця

0

Аварія сталася в Ірпені на вулиці Гостомельське шосе у понеділок близько 20:00. Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції в Київській області.

“На пішохідній доріжці, під колесами автомобіля “Форд Транзит”, загинув 18-річний хлопець. За попередніми даними, 41-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з  керуванням, допустив виїзд на пішохідну доріжку, де скоїв наїзд на 18-річного пішохода”, – йдеться в повідомленні.

Хлопця врятувати не вдалося. Від отриманих травм мешканець Ірпеня помер в реанімаційному відділенні лікарні. Розслідування триває.

“Водії випивають, сідають за кермо, вирушають у дорогу, мало замислюючись над тим, чим може закінчитися така поїздка. Вони не усвідомлюють, що керуючи автомобілем у нетверезому стані наражають на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху”, – зазначає заступник начальника управління превентивної діяльності Національної поліції у Київській області Сергій Компанець.

“Громада Приірпіння” разом з Нацполіцією закликають водії бути дисциплінованими, відповідальними та за жодних обставин не сідати за кермо у нетверезому стані.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539