Секретар Бучанської ради йде в “Айдар”

0

Секретар Бучанської ради екс-регіонал Василь Олексюк іде на фронт. Про це він повідомив в доволі оригінальний спосіб на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Депутат пише, що вирішив поповнити лави Айдару: “Ху*рю в Айдар. Реальні пацани. Нєма базару”. Це повідомлення він написав в робочий час.

Колеги-депутати не чекали від Олексюка такого вчинку, особливо ті, які зараз перебувають в зоні АТО.

“Не чекав такого від Олексюка, хоч він і офіцер, але з радістю проведу йому курс молодого бійця, раптом призабув щось. Шкода щоправда, що такого бійця не було поруч гарячого літа 14-го, в Дапі чи в Дебальцево 15-го. Шкода, що лиш в 16тому наважився… А може й добре. Хто знає, життя покаже”, – ділиться враженнями від інформації про Олексюка депутат Бучанської ради від партії “Свобода” Олександр Животовський, який зараз знаходиться на передовій.

Але дехто вважає, що Олексюк написав таке, будучи не при пам’яті.

1
Нагадаємо, Василь Олексюк потрапив до Бучанської ради як очільник списку “Нових облич”. Він став номером один попри те, що Бучанський осередок партії очолював Іван Лисенко, якому не вдалося потрапити до ради за рейтинговою партійною системою.Джерела редакції припускають, що Олексюк, який займав позицію секретаря ради у попередньому скликанні й до цього наважувався погрожувати хіба активістам, міг не пройти й йому забезпечили завідомо прохідне місце.

Депутати Бучанської ради поки думають над тим, хто стане наступним секретарем ради.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539