Мені рятували життя 7-8 разів: прошу про допомогу

0

Десь 10 років тому я захворів. Здавалося – звичайний грип. Була складна форма. Місяць я майже не вставав. Ноги підкошувалися. Була загальна слабкість. Після грипу був бронхіт. Після бронхіту – запалення легень.  Саме вірусна інфекція, яка утворилася через грип, дала ускладнення і перемістилася і головний мозок. Тоді ніхто не думав, в що це переросте.

Через рік з’явилися сильні головні болі. Як і всі люди, я просто пив таблетку від головного болю і біг на роботу. Коли болі стали мало не щоденні мати подумала, що тут щось не те і відправила мене на МРТ. Діагноз був для мене шоком – розсіяний енцефаломієліт вірусного генезу.

Я до кінця не розумів свій діагноз. Нейрохірург мені пояснив, що захворювання дуже серйозне. З хворобою тепер доводиться боротися кожного дня й кожної хвилини. Це запалення головного мозку і спинного мозку, яке викликане агресією імунітету до власної нервової системи (демієлінізація).

Це постійний головний біль, нудота, блювання, перепади тиску, безсоння, загальна слабкість. Німіють руки чи ноги, підвищена температура, порушені координаційні рухи частин тіла та рух очей. Все це переростає в серйозні приступи, з якими може допомогти впоратися лише швидка. І це має бути реанімобіль з відповідним персоналом. Тільки вони можуть надати ефективну медичну допомогу і врятувати життя.

Життя мені рятували 7-8 разів. Буквально нещодавно зробили ще одне МРТ. Вже є другий діагноз – гострий ішемічний інсульт в басейні кровопостачання правої середньої мозкової артерії. Ознаки асиметрії відтоку крові венозними судинами та вертебральним артеріям.

З цим недугом я веду боротьбу майже 10 років. Мені присвоїли 3 групу інвалідності.

Без імені

Я розумію, що мав би бути опорою своїй 14-річній доньці та дружині. Але так склалося, що сьогодні маю просити вас про допомогу. Лікування, виклики реанімобілів – доволі дорого коштують й моя родина, яка робить все можливе, на жаль, не має необхідних коштів.

Без іменіАвтор: Сергій Хилько, коцюбинчанин

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539