Старикова: Я не коментувала ситуацію довкола політичного конфлікту

0

У ЗМІ, яке активісти асоціють з медіа-групою мера Ірпеня Володимира Карплюка з’явилися новина про те, що голова Київської обласної ради Ганна Старикова нібито звинувачує голову Коцюбинської селищної ради Ольгу Матюшину у ситуації, яка виникла в селищі.

Сумнівний сайт наводить непряму цитату Старикової:

“..такі чиновники як Матюшина, не маючи підтримки більшості, дозволяють собі, при покровительстві, зацікавлених фінансово та матеріально, впливових друзів згори, чинити терор і встановлювати диктатуру на місцях”.

Але у цьому тексті відсутній текст самого коментаря голови облради Старикової.

1

“Громада Приірпіння” вирішила поцікавитися в голови облради, чи коментувала вона ситуацію, яка відбувається в селищі:

“Я не коментувала і не коментую ситуацію довкола політичного конфлікту в селищі Коцюбинське. Але є події, які потребують правової оцінки з боку правоохоронців. Мене як голову облради цікавить, щоб в регіоні була мирна і здорова атмосфера. Спокій у державі гарантують саме правоохоронці, які мають керуватися законом. А рішення у справах виносять суди. Сподіваюся, що правоохоронці у всіх резонансних справах проведуть слідчі дії й за результатами їхньої роботи суди мають винести законні рішення. Ефективна робота 3 гілок влади – запорука стабільності регіону. І закон має діяти однаково для всіх”.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539