95 квартал: Не можна проводити Євробачення в місті, де мер напивається

0

Для проведення Євробачення сама Джамала запропонувала одразу ж три міста:

“Мені здається, в Києві, у Львові чи в Одесі, – де буде можливість. Я хочу, щоб Україна була готова зустрічати поважних гостей, тому що Стокгольм зустрів дуже добре. У нас є рік”.

Міський голова Ірпеня Володимир Карплюк у соцмережі запевнив всіх, що маленьке місто Ірпінь готове прийняти наступне Євробачення, яке має відбутися вже через рік. Ці слова розсмішили не лише членів територіальної громади, а й коміків “Вечірнього кварталу”.

“І тут я подумав, що варіантів більше немає, як раптом запропонував свої послуги Ірпінь. Я вважаю, що не можна проводити Євробачення в місті, де мер напивається. Чого напиваються, бо на тверезу голову таке ляпнути взагалі не можна,” – говорить Євген Кошевий член команди “95 кварталу”.

Архітектор з Ірпеня Ігор Юрчак, волонетерські ініціативи якого місцева влада не приймає до уваги,  у соцмережі прокоментував це так:

“Зганьбитися, так на всю країну!”

При цьому Юрчак зазначає, що мер Ірпеня після розпуску Коцюбинської ради заходився витрачати мільйони на селищний парк. Мешканці ж Ірпеня при цьому жаліються на те, що у них самих не поремонтовані дороги.

Безымянный

Дехто з мешканців регіону констатує, що за підготовку гуртожитків податкової академії до Євро-2012 досі не розрахувалися.

Безымянный

Загалом серйозно ініціативу Карплюка користувачі соцмереж, як правило, не сприймають.

Безымянный

Нагадаємо, рік тому увагу 95 кварталу привернула кількість квартир, яку міський голова Володимир Карплюк, зазначив в декларації. Їх було тоді 67, що є абсолютним і беззаперечним рекордом в Україні. 

Мешканці Приірпіння жартують, що саме в цих квартирах міський голова планує розселити гостей Євробачення, якщо воно відбудеться у 2017 році в Ірпені.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539