Мельник не повертається на посаду ректора податкової академії

0

У загальнонаціаональних ЗМІ з’явилася інфомрація, що Мельник виграв суд і виконавча служба нібито збирається поновити його на посаді. “Громада Приірпіння” зателефонувла Петру Мельнику, щоб розпитати про це детальніше.

“Хтось запустив у новинах цю інформацію. Я не знаю, хто це зробив. Це пов’язано з законом про люстрацію, під який підпадають деякі чиновники. Суд по справі поновлення мене на посаді ще буде”, – розповів журналістм Мельник.

На сайті Лівий берег також вийшло спростування інформації про поновлення Мельник на роботі.

Зокрема, адвокат Мельник Сергій Лапутько підозрює у “вкиді” одного з кандидаатів на посаду ректора Петра Пашка.

“Це все маячня. Ця інформація з’явилася завдяки Павлу Пашко, який її вкинув, так як сьогодні відбудуться вибори ректора (Податкової академії), а він сам один з головних кандидатів на цю посаду”, – сказав він Українським Новинам. Лапутько зазначив, що Пашко підпадає під люстрацію і не може займати посаду ректора.

Нагадаємо, Петро Мельник звинувачувався у вимаганні хабара. Він втікав від правосуддя й переховуввся в США. Згодом він повернувся до України. Ірпінський суд виніс виправдальний вирок по справі хабарництва, але Генпрокуратура оскаржила його. Зараз справа відправлена на повторний розгляд.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539