Кількість пільговиків у маршрутках перевізником не обмежена – документ

0

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко звернувся до Депараменту інфраструктури ОДА. У своєму зверненні він вказав на те, що водії маршруток, зокрема 393, обмежують кількість пільговиків, які можуть одночасно їхати в транспорті.

Департамент інфраструктури ОДА у свою чергу звернувся до ТОВ “Ірпінське АТП”. Перевізник офіційно повідомив, що жодних обмежень для пільгових категорій не вводилося.

“Інформуємо Вас, що на підприємстві не приймалося рішення про перевезення пасажирів пільгових категорій у обмеженій кількості. У разі надходження скарги від конкретного на конкретного водія на підприємстві проводиться внутрішнє службове розслідування та вживаються заходи з метою подальшого недопущення випадків відмови у пільговому перевезенні пасажиру… ” – Йдеться у відповіді ТОВ “Ірпінське АТП”.

Без імені

“Громада Приірпіння” звертається до читачів з проханням роздрукувати текст відповіді та поширювати з-поміж мешканців регіону.

Нагадаємо, що депутатів попередньої 6 каденції, які мали б опікуватися транспортними питаннями (Ігор Рожанський, Владислав Євтєфєєв, Ярослав Салівонов) це питання не хвилювало. У 8 каденцію двох з них, Рожанського та Євстєфєєва, переобрали знову.

Замість них громада разом із Іриною Федорів, яка входила до освітньої комісії, домоглася безкоштовної маршрутки до “Епіцентру” у 2012 році, лобіювала заміни старих автобусів на маршрутах 393 та 745 на нові, що було реалізовано 2014 року, а також ремонту вулиці Робітничої у 2013 році.

“Я дуже рада, що депутати з команди громадських активістів замість передвиборчого гречкосійства вирішують суспільно важливі питання. Вкрай неприємно чути, коли водій каже пільговику, аби той сплатив чи виходив. Це публічно принижує людину. Депутати мають вивчати проблеми громади і вирішувати їх системно,” – наголошує журналістка Ірина Федорів.

Нагадаємо, раніше у Генпрокуратурі наголошували на тому, що перевізники порушують права пільговиків і не можуть встановлювати обмеження.

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539