Біля парку “Центральний” в Ірпені прорвало колектор

0

В Ірпені по вулиці Університетській сталася аварія. Прорвало колектор. Про це “Громаді Приірпіння” повідомив депутат Ірпінської міської ради Богдан Мельничук.

Це сталося навпроти центрального входу в нещодавно відкритий парк “Центральний”.

“На мою думку, це прорвало колектор. Вже тисячи кубічних метрів води на асвальті. Біля входу в парк утворилася величезна калюжа. На місці працює служба надзвичайних ситуацій й намагається відкачати воду з проїжджої частини дороги”, – говорить Мельничук.

1

“Не секрет, що більшість будівництв в Ірпені проходять без проектів й на місці індивідуальних забудов з’являються 9-15-поверхові будинки. Забудовники впевнені, що все “порішають” і самовільно підключаються до мереж. Не виключено, що сьогоднішня аварія сталася через незаконне підключення”, – додає депутат.

Мельничук також повідомив, що напередодні 7 вересня на засіданні комісії Ірпінської ради з питань ЖКГ з голосу було внесено питанняи за поданням начальника водоканалу депутата від “Нових облич” Олександра Маркушина про погодження технічних умов 11-ти забудовникам. Вони ведуть будівництво багатоповерхових житлових комплексів в районі парку “Центральний”.

1

 

1

“Цікаво, що технічні умови, згідно подання, були видані й рік, і півтора роки тому. Але на розгляд комісії їх чомусь подають лише зараз. Вважаю, що так не повинно бути і це схоже на узаконення їхнього підключення до мереж заднім числом. Тому я голосував проти”, – розповідає як було на комісії Мельничук.

За словами депутата на місці аварії немає жодного представника водоканалу.

“Я кілька разів телефонував у диспетчерську, щоб повідомити про аварію, але там не буруть трубку”, – резюмує Мельничук.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539