Толока: як волонтери навели лад у старій лікарні Коцюбинського

0

У суботу мешканці приватного сектору провели “Санітраний день у старій лікарні”. Небайдужі односельці зібралися, аби заколотити вікна й двері покинутої будівлі.

Як відомо, не так давно у цьому приміщенні оселилася бабуся. Завдяки небайдужим односельцям, правоохоронцям та депутатам Олені Сокотюк та Анрію Скіпальскому вдалося знайти родичів бабусі. Вона переїхала на Чернігівщину. Це все детально описала Тамара Лисак.

Нагадаю односельцям, що бабуся з настанням холодів розводила вогнище у будівлі, аби зігрітися.

Без імені

Приміщення старої лікарні мало всі шанси загорітися. Вогнище могло б у такому випадку поширитися і на сусідні будівлі, де мешкають коцюбинці. Двері в будівлю відкривалися без проблем.Вікно було вибите й не забите.

bezyimyannyij

Під одним із обговорень цієї проблеми, я публічно пообіцяла, що як тільки бабця влаштується у родичів, ми позабиваємо дошками вікна і двері, щоб унеможливити проникнення до приміщення сторонніх осіб і щоб у бабусі спокуси більше не було. Я створювала захід «Санітарний день у лікарні» і запрошувала усіх охочих допомогти у закритій групі “Округ 1” у ФБ. Групу адмініструє депутат округу, до якого відноситься приміщення старої лікарні, депутатка КСР Олена Сокотюк, яка була одним з ініціаторів та учасників толоки.

“Хоча бабусю забрали родичі ми всі чудово розуміли, що історія може повторитися. Саме тому ми запросили на толоку небайдужих сусідів. Я рада, що відгукнулося чимало людей,” – зазначає Олена Сокотюк, яка очолює в Коцюбинській селищній раді депутатську групу “Приватний сектор”.

bezyimyannyij

Я дуже вдячна Сокотюк за те, що прибрали весь мотлох у тій будівлі. Я дякую пАнАєхавшим Дмитру Сокотюку і Олександру Кудінову за те, що присвятили свій вихідний день для вирішення болісного для кАрєнних питання. Я щиро дякую Катерині Новіковій за те, що запропонувала матеріали для забиття дверей і вікон.

bezyimyannyij

З маленьких справ починається велика країна!

bezyimyannyijАвторка: Ірина Латиш, мешканка селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539