Допоможіть врятувати Варю

0

Варвара наша 4 дитина. Вона росла і розвивалася до 1,5 місяці, як і всі діти. Але одного дня наше життя перевернулося. Нам поставили діагноз епілепцію. Аномальний розвиток головного мозку та внутрішня гідроцифалія. Затримка психомоторного розвитку.

Але ми не опустили руки. Ми ведемо успішну боротьбу з хворобою вже 1,5 роки.

Знайшли за кордоном клініку, але для того, щоб туди поїхати треба були кошти. Ми назбирали необхідну суму (завдяки небайдужим односельцям, друзям, соцмережі Fecebook, Українська біржа благодійності, ТСН, “Громада Приірпіння”).

Я хочу подякувати всім, хто допомагав у будь-який спосіб – поширював інформацію, жертвував кошти. Саме завдяки Вам наша Варвара тепер сидить з опорою на руки.

bez-imeni

Дивиться, стоїть з підтримкою, махає руками й ногами…

Ви не уявляете, як воно коли дитина не могла навіть порухнутися бо були постійні судоми.

А тут…

bez-imeni

Навіть з пляшечки навчилася пити, їсть з ложечки, а до цього годували через шприц.

У нас відступила гідроцифалія головного мозку та епілепсія. Ми майже півтора роки з цим боролися і нарешті купірували приступи епілепсії.
bez-imeni

Нам не обхідно пройти реабілітацію від цого залежить майбутне Варвари як вана буде розвиватись

Варвара працює над відновленням. Попри фізичний біль, який вона відчуває під час лікування, вона не здається. bez-imeni

І я як мати кажу собі щодня ні кроку назад тільки в перед На данний час в Україні відкрили клініку кетогенної діети. Це метод лікування єпілепсиї дітей та дорослих Тепер наші діти зможить лікуватись в Україні. Варюша переконала лікарів що це працює. Це великий крок в перед для лікування епілепсії. До цього ми їздили в Казахстан.

Але які б не були результати і бажання їх не тільки зберегти, а й примножити, без реабілітації не обійтися.

Для реабілітації нам треба було 1844 євро. ТСН допоміг зібрати лише 600. Ми дозбирували як могли. Залишається по суті 800 євро і я зможу до Нового року свою доньку повезти на реабілітацію в Угорщині. На жаль, деякі види лікування все ще українцям в нашій державі не надають.

Загалом таке лікування обійдеться у 10 тисяч євро на 2017 рік.

Як мати 4 дітей я звертаюся до Вас по допомогу. Ось моя картка: Нагорна Анна Олександрівна ПриватБанк 5168 7420 2417 7812.
bez-imeniАвторка: Анна Нагорна – мати Варвари, коцюбинчанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539