Допоможіть врятувати Варю

0

Варя наша 4 дитина. Всі раділи її появі. Виписалися з пологового і вона розвивалася як і всі дітки. У 1,5 місяці вона почала трохи неприродно посмикуватися і ми звернулися до невролога. Лікар сказав, що все гаразд. Того ж вечора ми втратили свідомість і нас швидка забрала в лікарню. З того дня наше життя перевернулося.

Нас почали лікувати без будь-яких обстежень. Ми наполягли на проведенні МРТ і в обласній лікарні нам поставили страшний діагноз невиліковна епілепсія (пахігірія головного мозку). Виникало слушне питання, як дитина при такому страшному діагнозі тримала голову і розвивалась з таким страшним діагнозом? Ми не вірили лікарям.

Провели всі обстеження повторно і цей діагноз, слава Богу, не підтвердився, але з’явилося багато інших. Щоденно Варю мучили жахливі судоми. Ми перепробували багато препаратів за рекомендацією лікарів. “Завдяки” цим призначеним препаратам дитина перестала розвиватися і реагувати. Ми мало не втратили зір. 

У жовтні минулого року Варю прооперували й поставили шунт. Приступів стало менше, але повністю купірувати не вдалося. Після операції почався довгий період реабілітації: масажі, плавання, войто-терапія, бобот-терапія.

Безымянный

Це дає незначні результати: дитина порухала ручкою, ніжкою, сфокусувала погляд. Для того, щоб Варвара справді одужала нам порекомендували реабілітацію в Угорській клініці. Там для неї розробили спеціальний курс, який треба в рік проходити мінімум протягом 3-4 тижнів.

Сьогодні День святого Валентина. Варюні 1 рік та 2 місяці. Це моя четверта дитина і я її дуже люблю. Дуже хочеться, щоб вона могла пізнати цей прекрасний світ своїми ручками та ніжками, щоб вона була повноцінною і здоровою дитиною.

baby

І так буде обов’язково. Завдяки цій реабілітації є шанс на повне одужання. Ми щиро віримо, що поїздка на реабілітацію нам допоможе й дитина почне розвиватися.

Зараз у нас симптоматична фокальна епілепсія. Аномальний розвиток головного мозку та внутрішня гідроцифалія. Затримка психомоторного розвитку. Звісно, чудес не буває. Лише постійна робота, реабілітіація допоможуть Варварі зробити перші кроки. Для цього чуда треба 60 тисяч гривень (вартість однієї поїздки – 2 тисячі євро). Знаю, що зараз це  може бути для когось не така вже й значна сума, але я мати 4 дітей й мені самотужки Варю не врятувати. Тому прошу у Вас підтримки.

Допоможіть зібрати гроші хоча б для першої поїздки реабілітації. Ось наші реквізити:

Приват банк 4731 2171 1318 2784  Нагорна Анна Олександрівна

Ощадбанк 4790 8200 1585 2236    Нагорна Анна Олександрівна

І мій номер телефону: 097 209 54 95.

Я вірю, що завдяки Вам я побачу перші кроки своєї дитини.

БезымянныйАвторка: Анна Нагорна, коцюбинчанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539