Суд: секретар Бучанської ради залишається під домашнім арештом

0

У вівторок 7-го лютого Апеляційний суд міста Києва залишив в силі рішення Печерського суду про домашній арешт секретаря Бучанської ради Василя Олексюка.

Василь Олексюк повинен перебувати вдома з 22:00 до 7:00 до 17 березня 2017-го року.

Нічний арешт подовжив Апеляційний суд. Ухвала оскарженню не підлягає.

Колегія суддів не взяла до уваги заяву Олексюка про те, що домашній арешт впливає на його репутацію та репутацію всієї Бучі.

Фото стоп-кадр з відео Ігоря Мостового

Нагадаємо, саме Олексюк був причетний до оформленні землі в Бучі на підставних осіб.  Окрім того, Олексюк ставив свій підпис під рішеннями Бучанської ради про надання земельних ділянок в межах земель державного лісового фонду всупереч Постанові Верховного Суду України. Саме Олексюка мешканці Бучі звинувачують у вбивстві свого земляка Романа Перекопського.

Також Олексюк є засновником ГО “Бучанська варта”, члени якої причетні до насильницьких дій по відношенню до бучанців.

У середу, 8-го лютого о 14:30 в Печерському суді буде слухатися справа по відстороненню Бучанського міського голови Анатолія Федорука від посади. Його Генеральна прокуратура підозрює у зловживанні службовим становищем під час передачі у власність фізичним і юридичним особам земель лісового фонду.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539