Чому мер Ірпеня Карплюк розлучився з дружиною? (оновлено)

0

Скандальний мер Ірпеня Володимир Карплюк розлучився. Це сталося 17 листопада 2016-го року.

Про розлучення стало відомо з рішення Деснянського районного суду міста Києва, інформацію про яке надіслали редакції. Ініціював розлучення сам мер, він виступав у справі позивачем.

“Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про розірвання шлюбу, посилаючись на те, що його з відповідачем подружнє життя не склалось, через те, що вони різні люди за характерами, у них різні погляди на проблеми сім’ї та побуту, ведення господарства, виховання дітей. Проживають окремо, сімейно-шлюбні відносини не підтримують, спільного господарства не ведуть”, – йдеться в рішенні суду.

Справу розглядали за відсутності подружжя. У них двоє неповнолітніх дітей.

Суд задовольнив заяву Карплюка повністю.

“З огляду на зазначене, суд дійшов висновку, що сім’я фактично розпалась та зберегти її неможливо, оскільки збереження сім’ї призведе до порушення інтересів кожного з подружжя, тому є всі наявні підстави для задоволення позову щодо розірвання шлюбу”, – вирішив суддя.

Джерела “Громади Приірпіння” стверджують, що Карплюк не дарма прописаний за однією адресою з забудовницею Наталією Бойчук.

“Є інформація, що Бойчук народила Карплюку дитину й зараз живе у Польщі. Тому він так часто туди їздить. Сина звать Платон, а народжували вони у Маямі в квітні позаминулого року. Дитина є громодянином США”, – розповідає джерело “Громади Приірпіння” в Ірпінській раді.

Не дивлячись на розлучення, Лариса Карплюк продовжує в соцмережі поширювати пости вже колишнього чоловіка.

“Є також версія про розподіл майна між подружжям, в разі арешту Карплюка. Згідно його декларації, на Ларису Карплюк оформлені квартири в Бучі та Києві, будинки в Бучі та земельні ділянки в Бучі та Вишгороді”, – додає джерело.

На фото Лариса Карплюк на подвір’ї біля будинку в Бучі, що розташований поряд з “Бучанським межигір’ям” на землях державного лісового фонду.

Нагадаємо, дружини мерів Бучі та Ірпеня Людмила Федорук та Лариса Карплюк були засновницями будівельної фірми “Будрегіонінвест”. Саме ця фірма до недавнього часу тримала будівельну монополію в Бучі.

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539