Багатії та злидні Київради: дружина депутата подарувала сама собі 10 млн грн

0

Громадський рух ЧЕСНО проаналізував декларації депутатів Київради. Найбільші статки з-поміж депутатів Київради має зять екс-нардепа Пилипишина — Яловий — понад 309 мільйонів. Дружина Кісільова подарувала сама собі 10 млн грн. Мільйонеру Товмасяну незручно питати свою дружину про її “заначку”. Злиденні доходи має кожен 10 депутат. Дружина Пишняка — колишня невістка депутата Баленка — не бажає депутату-злидню говорити про свої гроші. Новіков приховав дружину з доходами і досі не домігся проїзного квитка від Київради. Екс-депутат правник Марченко зізнається, що отримує позики в “Ілляшев і партнери” з метою оптимізації оподаткування.

Найбагатшим завдяки статкам дружини став депутат від “Єдності” Костянтин Яловий.

“Якщо ви пильно вивчали мою біографію, то знаєте, що це не мої статки, а моєї дружини. Вона в основному заробляє. У нас в сім’ї хто заробляє кошти, той ними і розпоряджається”, – відповідає депутат журналісту Громадського руху ЧЕСНО.

 

За рівнем доходів у 2016 році найбільше задекларувала депутатка від “Батьківщини” Ольга Веремеєнко.

“Да ладно? Значит, я больше всех налогов заплатила? Боже, за что мне така слава! Это доходы за 2016 год? Это не то, что в кубышке лежит, а то, що заробили чесною працею? Боже!”, – дивується депутатка.

Її не дивує, що в ТОП-5 статків вона не потрапила.

“Зарабатываем — тратим: под матрасы не ховаем!”, – відповідає Веремеєнко.

Депутат Ігор Кісільов від “Єдності” опинився на 3-му місці завдяки тому, що його дружина сама собі подарувала 10 млн грн. Депутат ніяк не став це коментувати попри те, що в декларації сам себе вказати джерелом доходу може лише підприємець, при чому цей дохід – не подарунок.

Кожен 10-й депутат Київради – за межею прожиткового мінімуму за рівнем доходів у 2016 році.

Як виживали злидні – детальніше за посиланням на сайті “Українська правда.Київ”.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539