Журналістці Федорів невідомі порізали шину авто (відео)

0

Зранку 7 червня в Коцюбинському двоє чоловіків прокололи шину автомобіля Nissan Note. Ця машина журналістки та місцевої активістки Ірини Федорів.

“Ми саме збиралися везти дитину в садок, коли помітили, що шина на місці водія спустилася через поріз. Поїхали на СТО і там нам сказали, що з першого удару ніж не взяв шину, бо вдарили не в тому місці. А з другої спроби зловмисникам таки вдалося її розрізати. Шиномонтаж тут не допоможе – треба купувати нову. Я коли перемотувала відео на камерах спостереження, то думала, що різатимуть шини о 2 – 3 ночі, коли більша ймовірність, що ніхто не побачить. А виявилося, що наші правоохоронці такі “грізні” в Коцюбинському, що злочинність у нас відбувається в білий день. 8:50 ранку, коли люди їдуть в садок, на роботу. Це як раз той час, коли ми їдемо в садок. Тобто моя сім’я абсолютно реально могла перестріти цих молодиків з ножем. Це показник того, що наша правоохоронна система через те, що роками не карає нікого за злочини, стала спільником і стимулює ріст злочинності навіть в білий день,” – зазначає Ірина Федорів.

Ось відео з камери спостереження, де чітко видно, як зловмисники підійшли умисне до автівки журналіста. Один з них дивився, чи нікого немає, а другий присів і проколов шину біля сидіння водія.

“Торік у цей самий день 7 червня у нас до під’їзду ліз з ножем друг брата Юлії Главацької. Ламав вікно до консьєржки, де був самидав “Громада Приірпіння”.

Також у нас викрали камери спостереження. Тоді крали вночі.

Що зробила поліція за цей рік? Та те ж саме, що і з побиттям активістів у Приірпінні, з підпалом машин журналістки Акьонової – аж нічого. Десь о 19:00 – 20:00 невідомі напали на селищну голову Коцюбинскього Ольгу Матюшину та Лесю Петрик-Єльникову, яка в той день вирішила пройтися до будинку селищної голови. Матюшина відскочила, а Єльникову невідомі били ногами по голові. Номер машини передали поліції. Скільки часу пройшло? Де притягнення винних до відповідальності? Кримінальні справи не рухаються взагалі. А відсутність покарання стимулює злочинність,” – додає Федорів.

Результат пошуку зображень за запитом "Побили Лесю петрик Єльникову"

Також навпроти будинку журналістки обписали паркан напередодні виборів у 2016 році та облизи зеленкою прокурора. Навіть за такі хуліганські дії ніхто досі не відповів перед законом.

Нагадаємо, що залишається нерозкритим і напад на юриста Коцюбинської селищної ради, який представляв інтереси громади в суді у справі щодо каналізації по вул. Бакала, за яку віддали кілька мільйонів гривень і яка не функціонує належним чином.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539